STRAVA U TEŠNJU: Krenuli da otmu devojčicu, ali nisu znali da je reprezentativka u tekvondou pa je usledio nokaut

Novosti online

01. 11. 2021. u 16:11

STRAŠNA scena odigrala se u Tešnju, gde je umalo izvršena otmica.

СТРАВА У ТЕШЊУ: Кренули да отму девојчицу, али нису знали да је репрезентативка у теквондоу па је уследио нокаут

Tanjug/AP

U tom mestu u Bosni i Hercegovini, tačnije u njegovom delu, Šije, nepoznate osobe htele su da otmu Nadinu Mehmedović.

A iako maloletna, ova 17-godišnjakinja je već sada reprezentativka Bosne i Hercegovine u tekvondou, pa je, srećom, a i zahvaljujući svom iskustvu, uspela da se spase.

To je za "Dnevi avaz" potvrdio njen otac, Elvin, koji je ovako objasnio šta se desilo:

- Trenutno samo u MUP-u i ne mogu više ništa reći. Ona je dobro, za par dana ima evropsko takmičenje, istakao je Elvin Mehmedović, dok je prethodno istakao sledeće:

- Želimo da obavestimo javnost da se desila nestvarna situacija u nedelju u večernjim satima. Nepoznate osobe su pokušale otmicu u Šijama Nadine Mehmedović, reprezentativke Bosne i Hercegovine u tekvondou. Pokušali su da je na silu uguraju u auto uz pretnje i fizičku silu i naneli joj lakše telesne povrede.

A onda...

- Uz Božiju pomoć i njeno iskustvu u borbama na takmičenjima, uspela je jednog otmičara da nokautira i pobegne, te izbegne najgori scenario. Ovo objavljujem iz razloga da se ne bi desilo nekom ponovo, da bi se pazili nemilih događaja itd. Napomonjem da zbog istrage policije ne možemo otkriti više detalja i da je istraga u toku. Nadina je pre par dana napunila 17 godina i kao maloletna osoba je uspela da se izvuče iz najgore moguće situacije. Svi smo u šoku zbog ovog događaja, ako je neko nešto vidio ili zna, svaka informacija će nam dobro doći.


BONUS VIDEO Nakon nokauta - Sudija usred ringa morao da uspava MMA borca
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

BAKIĆ I PJETLOVIĆ UOČI FINALA: Presudiće motivacija