MMA SPEKTAKL U SUBOTICI: Održan novi SBC Revendž

Novosti online

12. 09. 2021. u 14:19

NOVI internacionalni MMA spektakl pod Serbian Battle Championship banerom i ovog puta pod otvorenim nebom, održan je na stadionu malih sportova u Subotici.

ММА СПЕКТАКЛ У СУБОТИЦИ: Одржан нови СБЦ Ревенџ

FOTO: SBC

Veoma aktivan period za najveću regionalnu i jednu od najcenjenijih MMA organizacija Evrope nastavio se 34. SBC manifestacijom koja je ugostila borce iz Rusije, Brazila, Turske, Azerbejdžana, Bosne i Hercegovine i Srbije.

Najzanimljivija borba za domaću publiku u sportskom gradu na severu naše zemlje bila je duel između mladog subotičanina Davida Tečera koji je do novog velikog profesionalnog trijumfa stigao protiv Elčina Alijeva iz Azerbejdžana gušenjem u prvoj rundi. Iako je prvobitno bila najavljena borba između Tečera i iskusnog Slavoljuba "Mitketa" Mitića, Elčin Alijev u borbu je ušao kao zamenski borac.

U fantastičnom brazilsko-ruskom duelu između SBC šampiona Verlesona Ribeira i opasnog ruskog borca Nidžata Imanova jednoglasnom odlukom sudija nakon tri runde velike borbe do pobede je stigao Brazilac,

Bila je ovo MMA noć u kojoj su ratnici od sedam održanih težinskih borbi, čak šest završili već u prvoj rundi, zabeleživši brze ali atraktivne I razorne borbe. Zanimljivi su bili internacionalni nastupi ruskih, azerbejdžanskih i turskih boraca Emrana Hafizoglua, Dauda Gadžijeva i Orhana Velijeva, koji su na turniru u Srbiji tražili priznanje na sve jačoj međunarodnoj MMA sceni.

U sudaru domaćih mladih MMA neporaženi talenat Jovan Zdelar gušenjem u prvoj rundi došao je do pobede nad mladim Draganom Dragojevićem, dok je Andrija Stojiljković tehničkim nokautom u prvoj rundi slavio protiv Antonia Zovaka.

U drugom SBC spektaklu koji je održan u Subotici borci su dali sve od sebe kako bi istakli ime u najbrže rastućem sportu na svetu, a obožavaoci sporta imali su priliku da provedu veče za pamćenje, uz besplatan ulaz i borilačku predstavu najvišeg nivoa.

Uskoro sledi još jedna SBC manifestacija dostojna svake poznate svetske scene, ovaj put u Zrenjaninu u kojoj će mladi borci imati priliku da izgrade svoje ime, dok će nešto iskusniji i dokazani borci tražiti potvrdu i priznanje svojih kvaliteta koji su ih doveli na prestižnu SBC Revenge manifestaciju.

SBC 34 Revenge

Subota, 11.09.2021.
Stadion malih sportova, Subotica

Rezultati:

1. Jovan Zdelar pobedio Dragana Dragojevića gušenjem (Arm-Triangle Choke)  1R  1:18

2. Emran Hafizoglu pobedio Bojana Asaka tehničkim nokautom TKO (Punches)  1R  0:48

3. Andrija Stojiljković pobedio Antonia Zovaka tehničkim nokautom TKO (Punches)  1R  1:33

4. Daud Gadžhiev pobedio Orkhana Veliyeva gušenjem (Rear- Naked Choke)  1R  2:08

5. Elvin Alakbarov pobedio Milana Ćulibrka tehničkim nokautom TKO (Retirement)  1R  5:00  

6. Werlleson Ribeiro pobedio Nidžhata Imanova jednoglasnom sudijskom odlukom (Unanimous)  3R  5:00

7. David Tečer pobedio Elchina Aliyeva gušenjem (Rear-Naked Choke)  1R  0:33

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)