MAJA OGNJENOVIĆ: Bile su motivisane da nas pobede! KATARINA LAZOVIĆ: Pokazali smo zašto osvajamo toliko medalja!

A. Ilić

03. 09. 2021. u 20:30

FANTASTIČAN meč odigrale su odbojkašice Srbije protiv Turkinja.

МАЈА ОГЊЕНОВИЋ: Биле су мотивисане да нас победе! КАТАРИНА ЛАЗОВИЋ: Показали смо зашто освајамо толико медаља!

FOTO: N. Skenderija

Nisu sjajno počele, ali su neverovatno završile naše lavice, a Maja Ognjenović nakon meča bila je zadovoljna prikazanom igrom. 

- Utakmica je bila krajnje neizvesna, kao što smo i očekivali. Turkinje su bile motivisane da nas pobede, otud i njihova prevelika želja u prvom setu. 

Videlo se po napadu, izgarale su do poslednje lopte, počela je jedna iskusna Ognjenovićeva. 

Pohvalila je potom saigračice. 

- Ponosna sam na svoj tim. Uspele smo nakon toga da dođemo do naše igre. Ja sam znala da ćemo prvi meč sa ozbiljnijim timom podići nivo igre na viši nivo. Sve je funkcionisalo kako treba, sve ono što smo se dogovorile smo i ispunile. Presudna je bila želja i motivacija, istakla je Maja koja je potom pohvalila navijače. 

- Značila nam je podrška publike. Arena je danas izgledala i zvučala drugačije. Živimo nažalost u doba pandemije, ali i gledaoci su se uželeli sportskih dešavanja. Privilegovani smo bili da igramo pred publikom, poručila je Maja Ognjenović. 

Katarina Lazović bila je danas prevaga našeg tima. Ulaskom mlade odbojkašice zaigrale su naše gracije znatno bolje.  

- Kada smo pripremali utakmicu znali smo da će biti neizvesno. Turska je mlada ekipa i znali smo da će imati motiva da se dokažu. Kada je bilo najteže pokazali smo zašto osvajamo ovoliko medalja, presudilo je iskustvo, 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)