MILOŠ ĆUK NE IDE U TOKIO: Selektor vaterpolista Dejan Savić odlučio da trofejnog igrača ne vodi na Olimpijske igre

S. K.

04. 07. 2021. u 15:02

MILOŠ Ćuk neće igrati za Srbiju na Olimpijskim igrama u Tokiju. To je prelomio selektor vaterpolista Dejan Savić, koji je saopštio 17 igrača za turnir od utorka do četvrtka u Beogradu.

МИЛОШ ЋУК НЕ ИДЕ У ТОКИО: Селектор ватерполиста Дејан Савић одлучио да трофејног играча не води на Олимпијске игре

Foto arhiva VN

 Osim zlatnog delfina iz Rija 2016, trofejni strateg ne računa više ni na Viktora Rašovića, Gavrila Subotića i golmana Lazara Dobožanova.

Koga će voditi u Japan, Savić će prelomiti posle turnira, na kojem će seniorska selekcija da igra protiv Francuske, juniorske reprezentacije Srbije i Španije.

Za mesto u timu i dalje konkurišu: Branislav i Stefan Mitrović, Gojko i Duško Pijetlović, Dimitrije Strajo Rističević, Filip Filipović, Dušan Mandić, Nikola Dedović, Đorđe Vučinić, Milan Aleksić, Sava Ranđelović, Nikola Jakšić, Radomir Drašović, Andrija Prlainović, Strahinja Rašović,, Nemanja Vico i Đorđe Lazić.

- Ovi igrači su u ovom trenutku najbolji i konkurišu za olimpijski sastav. Zadovoljan sam pripremama i nastavljamo dalje sa ovakvim izborom. nema tu šta da se obrazlaže ili objašnjava, idemo dalje sa najvišim ambicijama - rekao je za sajt VSS selektor Dejan Savić.

Inače, u prvom kolu turnira na bazenu "25. maj Milan Gale Muškatirović" u utorak se sastaju: Španija - Srbija 2 (18.30), Srbija 1 - Francuska (20.15).

Utakmice se igraju bez prisustva publike.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GOCIĆ OPREZAN PRE DERBI: Čeka nas težak period...