PATRIOTSKI TIKET: Ova tri meča danas se masovno uplaćuju, cela nacija VERUJE U SRBIJU!

PROMO

03. 08. 2021. u 12:00

Samo u kladionici Meridian – PROMO KVOTE za mečeve Srbije – odbojka, košarka, vaterpolo

ПАТРИОТСКИ ТИКЕТ: Ова три меча данас се масовно уплаћују, цела нација ВЕРУЈЕ У СРБИЈУ!

Foto: Promo

Vremena za pauzu nema, medalje se jure, a to znači da je cela Srbija na nogama i da prati dešavanja sa Olimpijskih igara u Tokiju!

Već su nas obradovali naši sportisti, ali sledi još mnogo vrhunskih mečeva i nadamo se mnogo medalja, jer – ove godine važi posebno pravilo: bilo da je zlatna, srebrna ili bronzana – svaka vredi isto! Kako?

Tako što je kompanija Meridian rešila da SVAKU MEDALjU SRPSKIH OLIMPIJACA NAGRADI SA 100.000 DINARA KOJE ĆE DONIRATI U HUMANITARNE SVRHE!

MERIDIAN POVEĆAO DONACIJE NA POLA MILIONA

Podsetimo, medalje Srbiji doneli su Damir Mikec, Tijana Bogdanović, Milica Mandić, basketaši Srbije i Milenko Sebić, ali čvrsto verujemo da će niz nastaviti i da će naša zemlja imati još olimpijskih medalja.

Za sada semafor pokazuje pet – što je ukupno 500.000 RSD U HUMANITARNE SVRHE!

Zato jače nego ikada navijamo za naše olimpijce, a možeš i ti da nam se pridružiš!

Dok čekaš da utakmice i borbe krenu, poseti meridianbet.rs sajt ili mobilnu aplikaciju, registruj se, PREUZMI POKLON TIKET OD 500 RSD i prepusti se čarima NAJVEĆIH KVOTA NA SVETU.

Dakle, samo JEDAN KLIK te deli od fanastične prilike za TOP ZARADU!

A šta nas to očekuje?

Imaćemo predstavnike u kajaku, rvanju i najpopularnijim timskim sportovima – vaterpolu, odbojci i košarci. Devojke i momci su obezbedili plasmane u četvrtinala, a tamo ih čeka veliki ispit i teški rivali.

Ono što nas raduje jeste podizanje forme “delfina“, koji su nakon nešto lošijeg starta deklasirali Crnu Goru i overili plasman u četvrtfinalu, a tamo ih čeka svetski šampion – Italija.

PROMO KVOTA: ITALIJA – SRBIJA, DVOJKA 1.90

Težak posao, ali ako smo nešto naučili o “delfinima“ za sve ove godine jeste da se baš nikada ne predaju i da uvek daju sve od sebe, kako bi Srbiji doneli medalju. Tako će, ne sumnjamo, biti i ovog puta.

Posle malo drame, košarkašice Srbije su pobedile Južnu Koreju i ostvarile plasman u nokaut fazu, a tamo ih čeka selekcija Kine. Ali, ako izabranice Marine Maljković prođu Kinu u polufinalu ih čeka bolji iz duela Sjedinjene Američke Države – Australija.

PROMO KVOTA: KINA – SRBIJA, DVOJKA 2.20

No, hajde da idemo korak po korak.

Odbojkašice Srbije su takođe “zaradile“ kritike selektora Zorana Terzića, ali su se “probudile“, pobedile Južnu Koreju i ostvarile plasman u četvrtinu finala. Maja Ognjenović je i pre žreba želela da ekipa dobije jakog rivala, kako bi opravdale epitet favorita i svetskog i evropskog šampiona.

PROMO KVOTA: SRBIJA – ITALIJA, KEC 2.20

“Izvukle” su selekciju Italije, a ako prođu dalje u polufinalu idu na boljeg iz duela SAD - Dominikanska Republika.

Navijajmo zajedno!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (8)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)