VELIČA ZLOČINE NAD SRBIMA A JURI NOVAKA ZA SLIKU: "Želim da proslavim medalju uz Oluju u Kninu"

Novosti online

28. 07. 2021. u 15:33

MATEA Jelić je brzo na Olimpijskim igrama pokupila simpatije Hrvatske javnosti kada je osvojila zlatnu medalju u tekvondou, a onda je ukrala srca i ljubiteljima sporta u Srbiji objavivši fotografiju sa Novakom Đokovićem i posebnom porukom koju je poslala.

ВЕЛИЧА ЗЛОЧИНЕ НАД СРБИМА А ЈУРИ НОВАКА ЗА СЛИКУ: Желим да прославим медаљу уз Олују у Книну

FOTO: Instagram/mateajelic

Brzo je šokirala javnost komentarima koji veličaju vojnu operaciju "Oluja". Pred povratka u domovinu dala je izjavu koja je uzburkala strasti. 

Sunarodnici su je dočekali u olimpijskom selu, a ona jedva čeka takav doček i u Kninu. 

- U selu su me dočekali kao da sam kod kuće. To smo mi Hrvati! Uvek se držimo zajedno. Želim da doček spojim s proslavom Oluje! U Hrvatsku se verovatno vraćam za dva dana, a taman se bliži i godišnjica Oluje. Taj događaj mi jako puno znači. Oluja je za mene nešto posebno i volela bih da napravimo jednu zajedničku veliku feštu. Bila bi mi čast, zaista, rekla je Jelićeva i oduševila hrvatsku, ali i šokirala srpsku javnost izjavila je Jelićeva za  "Slobodnu Dalmaciju".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (24)

MOČVARNA PODRUČJA: Bogatstvo i ugroženost