TRENER DALASA O MARJANOVIĆU: Moraće da nas "uglavi" u svoj raspored, neumoran je i voli košarku

Novosti online

04. 04. 2021. u 15:20

TRENER Dalas Maveriksa Rik Karlajl govorio je posle pobede nad Vašingtonom (109:87) o srpskom košarkašu Bobanu Marjanović.

ТРЕНЕР ДАЛАСА О МАРЈАНОВИЋУ: Мораће да нас углави у свој распоред, неуморан је и воли кошарку

Foto: AP

Visoki centar je odigrao dobru utakmicu, izjednačio je svoj rekord sezone, postigao je 15 poena uz 12 skokova i bila je to njegova druga utakmica u dresu Maveriksa u kojoj je proveo 20 ili više minuta na terenu.

- Boban ima mnogo toga što mu se dešava u životu. Moraće da nas "uglavi" u svoj raspored snimanja reklama. Nije to lako, dobro je dok može da nas uklopi u taj raspored - našalio se Karljal i dodao:

- On je veoma efikasan. Uvek tražimo situacije za koje mislimo da su dobre za njega i u tu nalazimo mesto za njega. Biće važan faktor u svakoj utakmici, koliko god je na terenu. Nije lako raditi ono što on radi. On je neumoran. Ostaće duže u teretani, igraće "edan na jedan" sa nekim od naših momaka iz trenerskog osoblja ukoliko ne igra mnogo, kako bi održao ritam i kondiciju. Momak apsolutno voli da igra košarku, voli saigrači i oni vole njega - zaključio je trener Dalasa.

Podsetimo, klub iz Teksasa se trenutno nalazi na sedmom mestu Zapadne konferencije sa učinkom 47-41.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)