NEZGODNA POVREDA KARIJA: Mislio je da će ga klupa zadržati, ali nje nije bilo pa je pao na "repić" (VIDEO)

Novosti online

18. 03. 2021. u 09:32

PROŠLU noć u NBA ligi obeležila su dva rekorda i jedna neprijatna povreda.

НЕЗГОДНА ПОВРЕДА КАРИЈА:  Мислио је да ће га клупа задржати, али ње није било па је пао на репић (ВИДЕО)

Foto: EPA

Nikola Jokić je zabeležio 52. tripl-dabl karijere i usput oborio rkeord Dikembea Mutomba u broju dabl-vablova za Denver.

To je ujedno bio jedan od šest tripl-dablova večeri - Džejms Harden, Rasel Vestbruk, Domantas Sabonis, Drejmond Grin i Ben Simons su ostala petorica igrača, što se desilo prvi put u istoriji najjače lige sveta.

Treći događaj koji je obeležio veče je povreda Stefa Karija. U trećoj četvrtini duela koji je Golden stejt dobio protiv Hjustona sa 108:94, Kari je imao neprecizan pokušaj za trojku, nakon čega je izgubio ravnotežu, počeo da se kreće unazad, spotaknuo se i pao, povredivši trtičnu kost.

Bol je bila velika, pa je Kari morao u svlačionicu i za njega je meč bio završen. Za vreme provedeno u igri, postigao je 18 poena i dodao 8 asistencija.

Do ove povrede ne bi došlo da je u hali bilo publike, jer je mesto na koje se Kari "prizemljio" u normalnim uslovima načičkano stolicama i sigurno bi neko od pristunih zaustavio njegov pad.

Povrede ovog tipa retko su ozbiljne, al isu uglavnom vrlo bolne, pa se očekuje da Kari propusti par utakmica zbog neprijatnosti.

- Nemam pojma hoće li moći da igra protiv Memfisa, ali izgled mi kao da će bit ispreman za naviše nedelju dana, a možda i pre - rekao je trener Voriorsa Stiv Ker.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024