HRVAT SE IZBLAMIRAO, CRNI LUKA, ŠTA JE TO? Košarkaša San Antonija zamolili da nacrta državu u kojoj živi, a on se baš izgubio (VIDEO)

Novosti online

02. 02. 2021. u 10:12

HRVATSKI košarkaš Luka Šamanić (21) izabran je od strane San Antonio Sparsa kao 19. pik na draftu 2019. godine. Minute dobija na kašičicu, kako to obićno bude sa mladim igračima kod Grega Popovića, osim ako nisi, recimo, Toni Parker.

ХРВАТ СЕ ИЗБЛАМИРАО, ЦРНИ ЛУКА, ШТА ЈЕ ТО? Кошаркаша Сан Антонија замолили да нацрта државу у којој живи, а он се баш изгубио (ВИДЕО)

Foto: EPA

Lukino vreme će doći, a do tada će da uči od boljih, iskusnijih igrača i stručnog štaba, posebno legendarnog Tima Dankana.

Poznato je da u NBA ekipama uvek vlada pozitivna, šaljiva atmosfera, a povodom nacionalnog dana Teksasa igrači su za klupske društvene mreže dobili zadatak da nacrtaju oblik teritorija američke savezne države u kojoj inače i žive.

Malo je reći da se hrvatski košarkaš nije 'proslavio'.

- Ima li nekakav poseban oblik ili - probao je Šamanić da dobije pomoć, a pošto nije dobio odgovor, nacrtao je neki balon koji ne nema nikakve veze sa Teksasom.

Šamanićev rekord u NBA ligi je iz prošle sezone protiv Jute, kada je na parketu proveo ukupno 31 minutu i upisao 16 poena, šest skokova i tri asistencije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024