BOGDANOVIĆ KAO ZVEZDA TV SAPUNICE: Američki mediji svakodnevno plasiraju "proverene" informacije o novom timu našeg beka

V. P.

22. 11. 2020. u 20:24 >> 20:36

PRIČA o novom NBA timu Bogdana Bogdanovića postaje idealan scenario za američku televizijsku sapunicu.

БОГДАНОВИЋ КАО ЗВЕЗДА ТВ САПУНИЦЕ: Амерички медији свакодневно пласирају проверене информације о новом тиму нашег бека

FOTO: arhiva Večernjih novosti

 Od trenutka kada je propao "dil" Sakramenta i Milvokija, mediji na dnevnoj bazi plasiraju nekoliko "proverenih" informacija gde će srpski 28-godišnji bek nastaviti karijeru.

Izvesno je samo da neće u timu Milvoki Baksa, koji su otpustili Ersana Iljasovu nakon što je liga proglasila nevažećim njihov preuranjeni dogovor sa Kingsima. Naime, ove dve franšize su pre početka roka za transfere igrača pregovarale o "trejdu", što je nedozvoljeno i kažnjivo po NBA propisima.

Potom je krenula lavina insajderskih informacija... Po jednoj od njih, Bogdanović je trenutno najbliži prelasku u Atlantu, jedan od retkih timova sa dovoljno slobodnog prostora u budžetu da ispuni finansijski zahtev našeg reprezentativca - 72 miliona dolara za četvorogodišnji ugovor. Hoksi su u međuvremenu doveli plejmejkersku podršku svojoj mladoj zvezdi Treju Jangu. Iz Los Anđeles Lejkersa je stigao iskusni Ražon Rondo, iz Čikago Bulsa defanzivno orijentisani Kris Dan. Američki "Atletik" prenosi da je plan Atlante da bekovsku liniju kompletira Bogdanovićem i da je spremna da plati traženi iznos.

Među zainteresovanima se pominju i Lejkersi, koji nemaju dovoljno slobodnog novca za Bogdana, ali imaju šta da ponude Sakramentu u potencijalnom "trejdu". Sada aktuelni NBA šampion je i prošle sezone koketirao sa šuterom Kingsa, ali je sve ostalo samo na tome.

Ostanak Kentavijusa Koldvel-Poupa u "gradu anđela" polako hladi priču o dolasku Bogdanovića, ali se zato zagrevaju glasine da bi Indijana želela da vidi u svom "rosteru" srpsku haubicu. Pejsersima se izjalovila namera da angažuju dojučerašnjeg igrača Bostona Gordona Hejvorda, koji je potpisao ugovor sa Šarlotom, a kao alternativu vide ograničeno slobodnog agenta Kingsa. Indijana je navodno zainteresovana da dođe do Bogdana putem "trejda", što znači da bi potpisao ugovor sa Sakramentom i potom bio razmenjen za jednog ili više igrača Pejsersa.

KONČAR MEĐU "GRIZLIJIMA"

BEK srpskih korena Džon Končar (24) potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Memfisom vredan devet miliona dolara. Momak čiji je deda sa očeve strane došao u SAD sa Balkana, izborio se za mesto među "grizlijima" za koje je prošle sezone odigrao 19 mečeva na takozvani "dvosmerni ugovor" za 80.000 dolara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna