SRBI BRILJIRALI U POBEDI KINGSA: Nezaustavljivi Bogdanović brojao do 35 i postavio lični rekord, Bjelica dvocifren (VIDEO)

N. St.

06. 08. 2020. u 21:57

ISKUPLjENjE na pravi način.

СРБИ БРИЉИРАЛИ У ПОБЕДИ КИНГСА: Незаустављиви Богдановић бројао до 35 и поставио лични рекорд, Бјелица двоцифрен (ВИДЕО)

Foto: Tanjug/AP Photo/Ashley Landis, Pool

Posle utakmice za zaborav protiv Dalasa Bogdan Bogdanović je pokazao zbog čega je jedan od lidera Sakramenta.

U pobedi protiv Nju Orleansa (140:125) je bio nezaustavljiv. Radio je šta god je želeo “cepao je mrežice”, postavio lični rekord karijere i meč završio sa 35 poena, četiri skoka i tri asistencije

Koliko je naoštren da se dokaže moglo je da se vidi već po prvom poluvremenu u kojem je imao samo dva promašaja (9/11), dao je 24 poena uz šest pogođenih trojki iz sedam pokušaja. Pratio ga je Bjelica sa sedam poena, bez promašaja (3/3), dovoljno za prednost na pauzi (77:70).

Pelikansi su preko Redika prišli na “-2” (97:95), da bi tada ponovo na scenu stupio Bogdanović, dao poene uz faul, pogođeno slobodno bacanje, a zatim pogodio još jednom. Zatim je upisao dve asistencije (Džozef, Bejzmor) kojim su “kraljevi” pobegli na velikih “+14” pred poslednji kvartal (117:103).

Pored nezaustavljivog Bogdanovića su se istakli Diaron Foks (30, 10as) i Herison Barns (22, 6sk), dok je Bjelica pored 11 poena imao četiri skoka i tri asistencije za 17 minuta. U poraženom timu su najbolji bili Brendon Ingram (24, 3sk, 3as) i Zajon Vilijamson (24, 2s, 2as).

Sakramento se prvim trijumfom u Orlandu vratio u borbu za plej-of (29-39), ali će morati da nastave pobednički niz da bi izborili doigravanje i stigli Memfis koji je trenutno na osmom mestu (32-37).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri