NBA: Odlični Bogdanović i Bjelica nedovoljni za Adetokumba i Milvoki, Lebron bolji od Vučevića

Novosti online

25. 07. 2020. u 20:54

PRIPREME u Orlandu se nastavljaju. U Diznilendu ekipe igraju mečeve pred novi početak sezone izazvane pandemijom virusa korona.

НБА: Одлични Богдановић и Бјелица недовољни за Адетокумба и Милвоки, Леброн бољи од Вучевића

Foto: Tanjug/P Photo/Mark J. Terrill

Na terenu se našao i srpski tandem Bogdan Bogdanović/Nemanja Bjelica. Njih dvojica su imali zapažene role, dvocifrene učinke, ali to nije pomoglo Sakramentu.

Milvoki i Janis Adetokumbo su na kraju slavili - 131:123. Prelomna je bila druga deonica koju su Baksi dobili sa 15 poena razlike. Kingsi su pokušavali, ali nisu uspeli da nadoknade zaostatak.

Bogdan je meč završio sa 13 poena, tri asistencije i dve ukradene lopte, a Nemanja sa 11 poena i četiri skoka. Na drugoj strani je Kajl Korver dao 22 poena (5/8 za tri), dok je Janis Adetokumbo uz 15 poena imao devet skokova i šest asistencija.

Program su otvorili Lejkersi i Orlando. Posle velike borbe tim iz Los Anđelesa je slavio - 119:112.

Nikola Vučević (10, 6sk) i ekipa nisu uspeli da nađu rešenje za Lebrona Džejmsa (20, 7as). Posao im je bio znatno olakšan kada je Entoni Dejvis napustio meč jer je u prvom poluvremenu dobio nezgodan udarac u oko i nije se vraćao na parket. Za 10 minuta je upisao devet poena i 10 skokova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave