ZVEZDA I PARTIZAN STREPE! Dejan Bodiroga optimista, ali... Otkrio ko odlučuje da li će večiti igrati u Evroligi

Александар Илић
Aleksandar Ilić

24. 05. 2024. u 17:43

Predsednik Evrolige Dejan Bodiroga gostovao je na Sport klubu pred početak Fajnal fora Evrolige gde je govorio o trenutnoj situaciji u elitnoj košarkaškoj ligi.

ЗВЕЗДА И ПАРТИЗАН СТРЕПЕ! Дејан Бодирога оптимиста, али... Открио ко одлучује да ли ће вечити играти у Евролиги

FOTO TANJUG/ ZORAN ZESTIC

U polufinalu fajnal-for turnira Evrolige u Berlinu od 18 časova sastaće se Panatinaikos i Fenerbahče (18.00) i Real Madrid i Olimpijakos (21.00). 

Otkrio je u kratkom razgovoru za Sport klub Bodiroga i kakav je status Crvene zvezde i Partizana u sledećoj sezoni. 

- Status Evrolige je poznat. Poznato je da su za Evroligu Srbija i Balkan važno tržište. Već dugi niz godina ima prvak ABA lige ima prioritet što se tiče sledeće sezone u Evroligi. Međutim, to će biti odluka svih akcionara. Mislim da posle svega što su naši klubovi uradili, značajni su za Evroligu, ja sam optimista što se tiče igranja naših klubova, ali to je odluka koja će biti doneta u narednih mesec dana i na akcionarima je.  

Poručio je prvi čovek Evrolige da je tekuća sezona nadmašila brojke iz prethodne. 

- Sjajna je atmosfera u hali. Posle jedne sezone, posle prošle, mislili smo da su brojke bile fantastične. Ova je bila još bolja. Regularni deo je bio sjajan. Plej-of još bolji. Evo nas na završnici očekujemo sjajan fajnal-for.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A ONDA SU SRBI POČELI SA ZLOČINOM! Rusija ismeva Nemačku, oduševljena šta su Srbi uradili pred meč sa Engleskom! (VIDEO)