ŠREDER ZAGRMEO: "Ovo je velika sramota..."

Novosti online

16. 05. 2024. u 20:18

Selektor košaraške reprezentacije Nemačke Gordon Herbert napustiće kormilo ove selekcvije posle Olimpijskih igara, a ovu odluku komentarisao je kapiten ekipe Denis Šreder.

ШРЕДЕР ЗАГРМЕО: Ово је велика срамота...

Foto: FIBA

Sjajni bek rekao je da je prava sramota što savez nikoga nije obavestio.

 - Gordi me je nazvao pre dva dana i rekao ‘Slušaj, tako je odlučeno’. Ali ja mislim da je sramota to što me niko nije nazvao i pričao sa mnom o tome. Ne mislim da je trebalo svako posebno da se obavesti, ali mislim da je kapiten trebalo da zna, kako bi obavestio ostale momke. Naravno, želim mu samo sve najbolje u karijeri - rekao je Šruder za "Dojče Post".

Herbert je sa Nemačkom napravio fenomenalne rezultate. Bronzu na Evrobasketu i zlato na Mundobasketu.

 - On nas je vodio kao niko pre njega u poslednje dve godine. Sjajan trener. Veliki trener. Mentalitet koji je on doneo u tim, način na koji smo igrali, podela uloga – to je jednostavno bilo sjajno. Sramno je to što neće nastaviti saradnju - rekao je Šruder.

Nemačkoj predstoje Olimpijske igre u Parizu ovog leta, a tamo će u Grupi B igrati sa Francuskom, Japanom i pobednikom kvalifikacionog turnira u Rigi.

BONUS VIDEO: VELIKI PEH: Ovako se Nikola Topić povredio na večitom derbiju Zvezda - Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POMRAČENJE UMA RUSKOG TENISERA: Rolan Garos ovakvo divljanje ne pamti (FOTO/VIDEO)