ZNA I JOKIĆ SJAJNO DA ZAKUCA: Srbin potezom oduševio sve! (VIDEO)

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

13. 05. 2024. u 08:35

NIKOLA Jokić ponovo je bio udarna igla Denvera u pobedi protiv Minesote (115:107). Na ovom meču ljubitelji košarke mogli su da vide i jedno atraktivno zakucavanje.

ЗНА И ЈОКИЋ СЈАЈНО ДА ЗАКУЦА: Србин потезом одушевио све! (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Nagetsi su krenuli u kontranapad u finišu druge četvrtine. Eron Gordon je uposlio srpskog centra koji se zaleteo ka košu rivala i efektno je zakucao.

Jokić je blistao u Mineapolisu. Meč je okončao sa 35 poena, te po sedam skokova i asistencija. Posebno je bio inspirisan u četvrtoj deonici koju je završio sa čak 16 poena. On je iz igre šutirao 15/26, za tri 1/5, za dva 14/21, a pogodio je četiri slobodna bacanja iz šest pokušaja.

Podsetimo, Denver je uspeo da izjednači na 2-2 i sada se serija vraća u Kolorado. Vredi pomenuti da nijedna ekipa još uvek nije ostvarila pobedu na domaćem parketu.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce, do najboljeg i najplaćenijeg košarkaša na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)