ŠTA OVO ZNAČI ZA "VEČITE": Banki rekao šta treba Evroligi

Novosti online

21. 04. 2024. u 13:09

Trener ekipe Virtusa iz Bolonje izjavio je za medije da je Evroligi potrebno da njegova ekipa treba da nastavi da se takmiči u Evroligi i da su se pokazali kao jedan od najstabilnijih partnera ovog takmičenja.

ШТА ОВО ЗНАЧИ ЗА ВЕЧИТЕ: Банки рекао шта треба Евролиги

FOTO: EPA

U trenutku dok cela zemlja čeka vesti o tome da li ćemo treću sezonu za redom, imati dva predstavnika u najelitnijem klupskom košarkaškom takmičenju, mnoge ekipe koje nemaju A licencu se bore za jednu od specijalnih pozivnica koje dodeljuje Evroliga. O tome je govorio i trener jednog od "kandidata" za evroligašku poziciju, Luka Banki.

 - Ostanak u eliti će za nas biti presudan, a nadam se da će Virtus to moći da ostvari zahvaljujući rezultatim na terenu, kao i očiglednom uspehu koji se meri u pogledu posećenosti, organizacije kluba, finansijskog fer-pleja. Klub se i u tom pogledu pokazao kao dobar član Evrolige, sve su to detalji koji ovaj klub projektuju u vrh evropske košarke - rekao je trener Virtusa.

Ekipa Virtusa je posle sjajnog početka sezone, ligaški deo Evrolige zvaršila na desetom mestu, ali nije uspela da se kroz plej-in domogne top 8 faze.

BONUS VIDEO: Košarkašice Mege osvojile Kup pobedom nad Partizanom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)