JABUSELE OPET DIVLJA! Navijači su zgroženi šta ovaj čovek radi po Evroligi (VIDEO)

Novosti online

06. 04. 2024. u 21:06

Dok se Partizan nadao da će Real Madrid i Fenerbahče pobedili Baskoniju, odnosno Fenerbahče, i tako pomoći crno-belima da se domognu plej-ina Evrolige, što se nije dogodilo, pa beogradski klub u poslednjem kolu delimično odlučuje o svojoj sudbini, desile su se i neke nemile scene.

ЈАБУСЕЛЕ ОПЕТ ДИВЉА! Навијачи су згрожени шта овај човек ради по Евролиги (ВИДЕО)

Foto: EPA-EFE/ABIR SULTAN

Naime, Geršon Jabusele, košarkaš Reala kog "grobari" pamte po nesportskim potezima u završnici prošle sezone, kada je došlo do velike tuče "kraljevića" i crno-belih na parketu, tokom četvrtfinala Evrolige, ponovo je zgrozio mnoge.

Učinio je to u u meču sa timom iz Vitorije, kada je u kontranapadu po licu, "da niko ne vidi", udario Čimu Monekea.

Evo i kako je to izveo, pravdajući se da nije imao nameru:

Jabusele je, inače, na ovoj utakmici ubacio 12 poena, jedan više od Monekea, ali je Real izgubio sa 91:95, što mu je bio tek sedmi poraz u 33 ovosezonskih evroligaških nastupa.

Podsetimo, trenutno 12-plasirani KK Partizan će se naći u plej-inu samo u slučaju da 16-plasirana Crvena zvezda pobedi desetoplasirani Efes u Istanbulu, a da pritom crno-beli u "Areni" savladaju Valensiju koja je 14. na tabeli Evrolige.

BONUS VIDEO: Košarkašice Mege osvojile Kup pobedom nad Partizanom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave