"ŽELIMO ZLATNU MEDALJU!" Zvezda Denvera jedva čeka Olimpijske igre

Novosti online

04. 04. 2024. u 17:32

Jedna od njavećih zvezda Denver Nagetsa i NBA lige Džamal Marej najvio je da će igrati za selekciju Kanade na predstojećim Olimpjiskim igrama u Parizu i da veruje da ekipa može da se okiti zlatnom medljom. Istog mišljenja je i zvezda Oklahoma Siti Tandersa Šej Gildžes-Aleksandar.

ЖЕЛИМО ЗЛАТНУ МЕДАЉУ! Звезда Денвера једва чека Олимпијске игре

FOTO: Tanjug/AP

On je reako da mu je velika čast da bude deo te ekipe, kao i da je uživao gledajući ih kako osvajaju medalju u Manili.

- Uzbuđen sam što sam tamo. Imamo sjajan tim, bilo je sjajno gledati ih kako osvajaju medalju. Nadamo se da ćemo moći da idemo svojim putem i osvojimo zlato ovog leta. Uzbuđen sam što vidim grupu koju imamo. Imamo toliko potcenjenih momaka u timu na koje zapravo ne obraćate pažnju, koji mogu da utiču na igru na mnogo načina - rekao je Džamal Marej.

Ništa manje nije ambiciozan ni njegov reprezentativni saigrač i zvezda Oklahoma Siti Tandersa Šej Gildžes-Aleksandar.

- Ne, uopšte se ne brinem, na kraju krajeva, oni su košarkaši. Možda su jedni od najboljih na svetu, ali naš tim ima i neke od najboljih na svetu i ne plašimo se nijednog od njih. Igramo ih cele godine u NBA. Isti su košarkaši. Oni se znoje i krvare baš kao i mi i lopta će se prevrnuti i na kraju noći saznaćete ko je bolji tim. Bilo da igrate SAD ili Litvaniju, da li igrate Španiju, na to se sve svodi. Dakle, za nas nema razlike - rekao je Šej Gildžes-Aleksander.

Reprezentacija Kanade će na olimpijskom turniru igrati u grupi A sa selekcijom Australije, kao i pobednicima kvalifkacionih turnira u Valnsiji i Atini.

BONUS VIDEO: Košarkašice Mege osvojile Kup pobedom nad Partizanom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)