JOKIĆ ODMARAO, ALI IMAO ŠTA DA VIDI: Seltiksi i Niksi odigrali meč o kome će se pričati (VIDEO)

Александар Илић
Aleksandar Ilić

25. 02. 2024. u 08:27 >> 08:35

BOSTON Seltiksi slavili su protiv Njujork Niksa rezultatom 116:102, timu iz "velike jabuke" nije pomogla ni impresivna partija Džejlena Bransona koji je jedini bio raspoložen i ubacio je 34 poena.

ЈОКИЋ ОДМАРАО, АЛИ ИМАО ШТА ДА ВИДИ: Селтикси и Никси одиграли меч о коме ће се причати (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Branson je do tog učinka došao uz četiri trojke iz devet pokušaja, tri skoka i devet asistencija, ali to nije moglo da se meri sa učinkom startne petorke Seltiksa koja je ubacila ukupno 96 od 116 poena svog tima.

Džru Holidej postigao je 12, Derik Vajt 13 poena, Džejson Tejtum 19, Kristap Porzingins 22, a Džejlen Branun ubacio je 30 poena.

Njujork će se do kraja ligaškog dela sezone i 82. utakmice boriti možda i za drugo mesto, jer im Klivlend Kavalirsi i Milvoki Baksi beže samo dve pobede.

- Malo od ovoga vredi kada govorimo o plejofu. Tada će sve zavisiti od toga ko je bolji, ko igra snažnije. Ne kažem da prednost domaćeg terena nije važna, naprotiv. Važna je. Ali, na kraju se svodi na to da li ćeš dobiti utakmicu, rekao je Braun, upitan za to što Seltiksi praktično ne vide više pratioce u retrovizoru.

Nikola Jokić, Bogdan Bogdanović i ostali srpski košarkaši imali su slobodan dan, ali nema sumnje da su u ovom košarkaškom klasiku mogli da uživaju.

Rezultati:

Detroit – Orlando 109:112

/Kaningem 26, 7 sk – Sags 14/

Njujork – Boston 102:116

/Branson 34, 9 as – Braun 30, 8 sk/

Minesota – Bruklin 101:86

/Tauns 28, 9 sk – Bridžes 15, 6 sk, 8 as/

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024