AMERI MOGU SAMO DA SE DIVE: Čarolija Nikole Jokića protiv Portlanda, ovako je Lebrona skinuo sa trona (VIDEO)

Александар Илић
Aleksandar Ilić

24. 02. 2024. u 09:17

CENTAR Denvera bio je sjajan na gostovanju Portlandu.

АМЕРИ МОГУ САМО ДА СЕ ДИВЕ: Чаролија Николе Јокића против Портланда, овако је Леброна скинуо са трона (ВИДЕО)

FOTO: AP

Nikola Jokić je 138. tripl dablom u karijeri (sezona i plej-of) prišao nadohvat Medžika Džonsona koji ima 168, još uvek su nedostižni Oskar Robertson (189) i Rasel Vestbruk sa (210).

Ipak, sa ovakvim igrama pitanje je kada će  se Srbin osamiti na vrhu tabele. Takođe, impresivno zvuči podatak da je Nikola Jokić protiv svakog tima u NBA upisao tripl-dabl učinak i to igrajući za jedan tim.

Rasel Vestbruk i Leborn Džejms su takođe upisali tripl-dabl protiv svih timova, ali igrajući za više timova u karijeri, te je Jokić i po tome jedinstven.

Srbin je protiv Portlanda ubacio 29 poena, zabeležio 13 skokova i 11 asistencija. Nikola je ponovo sjajno šutirao iz igre, imao je samo pet promašaja na ovom meču (12/17, šut za tri poena 3/6).

Jokić se kao po običaju igrao na terenu, ubacivao iz nemogućih pozicija, delio asistencije, a ukoliko ste propustili meč, uživajte u njegovim potezima u posebnom videu:

BONUS VIDEO: Oni su naš ponos! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?