"POZDRAVLJAMO NAPORE DRŽAVE!" KK Crvena zvezda se raduje što su joj došle poreska kontrola i budžetska inspekcija

Novosti online

20. 02. 2024. u 13:56

KOŠARKAŠKI klub Crvena zvezda se obratio javnosti zbog najnovijih dešavanja u taboru srpskog prvaka.

ПОЗДРАВЉАМО НАПОРЕ ДРЖАВЕ! КК Црвена звезда се радује што су јој дошле пореска контрола и буџетска инспекција

FOTO: KK Crvena zvezda

Čestitajući svim zvezdašima na još jednom osvojenom Kupu Radivoj Korać, "jer je za sve nas svaki trofej od izuzetne važnosti", u saopštenju se još navodi da je u pitanju bio četvrti uzastopno osvojeni Kup, što se ranije nikada nije desilo crveno-belima, te da je u pitanju šesti trofej u poslednje dve i po sezone.

A onda je usledio i "glavni" deo obraćanja javnosti, koji prenosimo u celosti:

"Istovremeno, KK Crvena zvezda informiše javnost da su od danas, 20. 2. 2024. godine, u prostorijama kluba prisutne dve kontrole: Poreska, koju vrši Poreska uprava, i druga, koju vrši Budžetska inspekcija.

Naložena poreska kontrola u prostorijama KK Crvena zvezda Meridianbet, biće za period 1. 1. 2022. godine do 31. 12. 2023. godine.

Budžetska inspekcija će vršiti kontrolu za period 1. 6. 2022. godine do današnjeg dana.

Podsećamo da je Budžetska inspekcija (čiji je zadatak da obavi kontrolu namene trošenja svih sredstava koje je naš klub dobio od države) već obavila detaljnu kontrolu kluba za period od 1. 1. 2012. godine do 31. 5. 2022. godine, kao i da je tada sačinila zvaničan Zapisnik bez bilo kakvih primedbi i prekršaja.

KK Crvena zvezda pozdravlja sve napore da se od strane nadležnih državnih organa u dinar utvrdi poslovanje svih košarkaških klubova u Republici Srbiji, kao i klubova u drugim sportovima. I upravo zbog toga inspekcije su dobrodošle u naš klub!

KK Crvena zvezda okreće se narednim izazovima i utakmicama, i uredno ćemo izveštavati javnost", navodi se na kraju saopštenja.


Bonus video: Kad je u halu ušao vojni orkestar, i "delije" i "grobari" zagrmeli kao jedan!
 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)