KRAJIŠNIK PRED BRAZIL: Svaki minut će biti presudan

Novosti online

09. 02. 2024. u 16:16

Košarkašice Srbije posle poraza od Nemačke(73:66) očekuje veoma važan meč protiv domaće selekcije u okviru kvalifikacija za Olimpijske igre.

КРАЈИШНИК ПРЕД БРАЗИЛ: Сваки минут ће бити пресудан

FOTO: FIBA.Basketball

– Pred nama je veoma važna utakmica. Brazil je pokazao izuzetan kvalitet i pristup na jučerašnjem meču. Svesne smo da igramo protiv ekipe domaćina koja ima ogromnu podršku sa tribina. Zbog toga je važno da ne dozvolimo sebi oscilacije i loše periode, jer će svaki minut utakmice biti presudan. Verujem da ćemo kao tim izaći na teren i pre svega dobrom, timskom odbranom, a zatim pametnijim odlukama u napadu, nametnuti ritam i imati kontrolu tokom cele utakmice - rekla je Tina Krajišnik, kapiten ekipe.

I Ivon Anderson je iznela svoja očekivanja.

 – Očekujem da će ovo biti veliki izazov. Ovo je duel dve poražene ekipe iz prvog kola i obe se bore da se nađu na Olimpijskim igrama u Parizu. Videle smo kako su igrale, sa velikom podrškom brazilske publike, pa znamo da će utakmica biti veoma teška. Mi ćemo ući spremne i očekujem dobru igru koja treba da nam donese očekivan rezultat - rekla je ona.

Meč sa Brazilom je na programu noćas u ponoć po našem vremenu.

BONUS VIDEO: "KALINIĆ I LUČIĆ SU KLjUČ": Sa Dejanom Karovićem o reprezentaciji, večitima, Nikoli Jokiću...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić