VELIKA TRAGEDIJA! Tužne vesti stižu iz Užica, iznenada preminuo sin Saše Turovića

Filip Milošević

25. 01. 2024. u 17:14

Košarkaški klub Sloboda, objavila da je iznenada preminuo sin Saše Turovića - Stefan, koji je imao 25 godina.

ВЕЛИКА ТРАГЕДИЈА! Тужне вести стижу из Ужица, изненада преминуо син Саше Туровића

Foto: EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS

Saša Turović je ugledni srpski biznismen, koji u Americi ima ozbiljnu firmu za transport sa preko 120 kamiona, a koji je veliki deo svog novca ulagao u KK Sloboda.

Turović je dugogodišnji potpredsednik i glavni finansijer kluba, pa je njegov klub obavestio javnost o tragediji i uputio najiskrenije saučešće porodici.

- Košarkaški klub Sloboda Užice sa žaljenjem obaveštava javnost da je sin našeg dugogodišnjeg potpredsednika i finansijera Saše Turovića, Stefan, iznenada preminuo u sredu 24. januara 2024. godine, u svojoj 26. godini.

- Prerani odlazak divnog mladića svima je izuzetno teško pao, pa ovom prilikom Košarkaški klub Sloboda izražava najdublje i najiskrenije saučešće porodici Turović - ocu Saši, majci Danijeli i bratu Đorđu.

Sahrana mladog Stefana obaviće su u rodnom selu Beljina kod Čačka, o čijem terminu će javnost biti blagovremeno obaveštena - navodi se u objavi Slobode iz Užica.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)