ZVEZDA SILNA PROTIV BORCA: Čačanima nije pomogao ni motivisani Ronaldo

Александар Илић
Aleksandar Ilić

14. 01. 2024. u 21:19 >> 21:19

KOŠARKAŠI Crvene zvezde dočekali su Borac iz Čačka u 16. kolu ABA lige. Tako su crveno-beli nakon Olimpije iz Milana nastavili pobedničku seriju i u regionalnom prvenstvu, slavivši rezultatom 90:74

ЗВЕЗДА СИЛНА ПРОТИВ БОРЦА: Чачанима није помогао ни мотивисани Роналдо

ABA liga/Dragana Stjepanović

Crveno-beli bili su lišeni pomoći Nemanje Nedovića i Miloša Teodosića i Nikole Topića. To izabranike Janisa Sferopulosa nije sprečilo da u prvoj četvrtini zaigraju na visokom nivou, te uz odličnu ofanzivnu i defanzivnu igru povedu 35:18.

Usledio je odgovor Borca u nastavku, Čačani su odlično otvorili drugu deonicu, dobili je 16:26 i na poluvremenu se u potpunosti vratili u meč (51:44).

U istom ritmu nastavili su gosti u nastavku, uspeli da se spuste na svega tri poena zaostatka, ali za više nisu imali snage, na scenu je stupio Jago dos Santos, koji je sa nekoliko trojki uspeo da odbije nalete rivala i sačuva crveno-bele u plusu.

Rutinski je Zvezda do kraja ne samo očuvala prednost, već je i uvećala, na kraju, 90:74.

Najefikasniji u redovima Zvezde bio je Jago dos Santos sa 24 poena, Luka Mitrović ubacio je 16 poena, Rokas Gedraitis jedan manje, a Majk Tobi upisao je 13. Kod gostiju istakao se Ronaldo Segu sa 20 poena, po 12 su postigli Tajlan Birts i Aleksa Uskoković.

BONUS VIDEO: Oni su naš ponos! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!