BOGDANOVIĆ (VIŠE NEGO) SOLIDAN! Srbinova nova zapažena partija u Atalanti, prštalo od koševa (VIDEO)

Novosti online

06. 01. 2024. u 09:33

Košarkaši Indijane ubedljivo su nadigrali Atlnatu sa čak 150:116 na svom terenu i nastavila seriju od šest uzastopnih pobeda. Gostujućem timu nije pomogla ni sjajna igra Dežonte Marija koji je bio najefikasniji igrač meča, a imao je i odličnu podršku srpskog reprezentativca Bogdana Bogdanovića.

БОГДАНОВИЋ (ВИШЕ НЕГО) СОЛИДАН! Србинова нова запажена партија у Аталанти, прштало од кошева (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Od samog početka meča Indijana je sjajnom timskom igrom preuzela inicijativu i vođstvo, a Atlanta ni u jednom momentu nije uspevala ni da nagovesti mogućnost ravnopravnijeg duela.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Majls Tarner sa 27 poena, Benedikt Maturin je upisao devet manje, dok je Brus Braun brojao do 17.

Ali je značajnu ulogu odigrao i Tajris Hailbarton koji imao čak 18 asistencija uz 10 postignutih poena.

Atlanti nije od velike pomoći bila ni odlična igra Dežonte Marija koji je bio najefikasniji igrač meča sa 30 postignutih poena, a praktično je jedinu podršku imao od Bogdana Bogdanovića koji je ubaci 16 poena iako ga šut nije uobičajeno dobro služio.

Sličan je bio i učinak ostalih srpskih košarkaša večaras u NBA ligi. Simboličnu ulogu u porazima svojih timova imali su Vasilije Micić i Boban Marjanović.

Micić je u porazu Oklahome od Bruklina sa 115:124 u igri proveo 12 minuta i upisao šest poena, uz tri asistencije, dok je Marjanović u susretu koji je Hjuston izgubio od Minesote prove četiri minuta u igri i upisao dva poena uz četiri skoka.

BONUS VIDEO: Oni su naš ponos! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)