ZVEZDA NA TEŠKOM GOSTOVANJU! Sferopulos se oglasio pred meč Fenerbahče - Crvena zvezda

Tanjug

01. 01. 2024. u 15:32

TRENER Crvene zvezde. Janis Sferopulos, izneo je očekivanja od utakmice protiv Fenerbahčea u 18. kolu Evrolige.

ЗВЕЗДА НА ТЕШКОМ ГОСТОВАЊУ! Сферопулос се огласио пред меч Фенербахче - Црвена звезда

Foto: Tanjug

Svestan je grčki stručnjak da njegove izabranike očekuje drugačija od one u Beogradu koju su crveno-beli ubedljivo pobedili sa 87:56.

- Igramo protiv tima koji je promenio trenera. Rade neke stvari drugačije i čeka nas potpuno drugačija utakmica u odnosu na onu koju smo odigrali u prvom delu sezone u Beogradu - rekao je Sferopulos.

Crveno-beli sutra od 18.45 sati gostuju turskom velikanu, koji je od dolaska Šarunasa Jasikevičijusa na klupu "vezao" šest pobeda u prvenstvu i Evroligi.

Fenerbahče je šesti na tabeli sa učinkom 10-7, dok Zvezda zauzima 15. poziciju sa 6-11.

- Moramo da budemo skocentrisani u odbrani kako bismo zaustavili njihove glavne igrače. Imaju mnogo dobrih poentera, igrača koji mogu da vam naude. Što se tiče napada, moramo da čitamo te nove stvari koje rade, igramo pametno i napadamo ih na pravi način - zaključio je trener kluba sa Malog Kalemegdana.

Za Zvezdu će u Evroligi debitovati Nikola Topić i Fredi Gilespi.

- Sigurno jedna od boljih ekipa u Evroligi. Sa smenom trenera su dobili novu energiju. Daćemo sve od sebe da se pripremimo što bolje i da probamo da damo naš maksimum, pa ćemo videti za šta će to biti dovoljno - rekao je Topić.

Podsetimo, crveno-beli će već u četvrtak opet na teren. Pred svojim navijačima dočekaće Partizan. Taj meč igra se u 20 časova.

BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)