AU! Evo šta je Željko Obradović rekao o košarkašima Partizana posle poraza od Real Madrida

Novosti online

21. 12. 2023. u 22:43

Partizan je bio prilično nemoćan u Madridu, gde je gostovao Realu u 16. kolu Evrolige, pa i ne čudi reakcija reakcija trenera crno-belih, Željka Obradovića.

АУ! Ево шта је Жељко Обрадовић рекао о кошаркашима Партизана после пораза од Реал Мадрида

Screenshot / EuroleagueTV

Podsetimo, posle pet uzastopnih trijumfa u elitnom nadmetanju, Partizan je ubedljivo izubio od Reala, posle čega je Obradović za EvroligaTV istakao da je njegova ekipa podbacila u svim segmentima košarkaške igre:

- Odigrali smo veoma, veoma lošu utakmicu. I to u svim aspektima. Gubili smo loptu tako što smo je direktno davali u ruke našim suparnicima, igrali smo bez ikakve energije u odbrani, a u napadu nismo razmišljali gde su nam prednosti i kako da ih koristimo. Real jeste odličan tim i, nema šta, zaslužio je ovu pobedu - rekao je strateg Partizana.

Njegov kolega, Ćus Mateo, ovako je sumirao utiske:

- Danas smo igrali dobro protiv veoma dobrog tima. Verovatno ćemo u budućnosti igrati više mečeva sa njima - kao da je najavio strateg Reala nove plej-of duele sa Partizanom, a onda dodao:

- Igrači Reala su ne samo dobri, nego su i vodili računa šta rade. A moramo to da nastavimo, da budemo koncentrisani. Sada ćemo malo da se odmorimo, uživamo kratko u ovome, ali od sutra se već okrećemo novim izazovima. Raspored je takav kakav je, nema mnogo vremena za predah - zaključio je Mateo.

BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)