OVAKO SMO JE UBILI! Nesuđeni košarkaš Partizana do detalja ispričao šta su radili nesrećnoj devojci

Novosti online

20. 12. 2023. u 09:34

UŽAS u Americi! Košarkaš Čens Komanči priznao je da je sa devojkom ubio medicinsku sestru Marajnu Rodžers.

ОВАКО СМО ЈЕ УБИЛИ! Несуђени кошаркаш Партизана до детаља испричао шта су радили несрећној девојци

Foto: TViter

Američki mediji prenose da je 27-godišnji košarkaš, koji je inače 2018. godine bio na probi u Partizanu, priznao da je kablom zadavio Marajnu Rodžers (23) čiji leš je pronađen u pustinji u Nevadi. 

Sa košarkašem je uhapšena i njegova devojka Sakari Harnden (19). Zajedno su smislili plan za ubistvo medicinske sestre. Prvo su želeli da pronađu treću osobu da ubije Marajnu, ali su promenili plan, pišu američki mediji.

Čens je, navodno, priznao da je devojku upoznao preko jedne aplikacije pre godinu i po dana. Kako je rekao, od žrtve je tražio "roleks" sat, a posle toga je sa devojkom smislio plan da se reše Rodžersove.

Tvrdi da joj je ponudio 1.000 dolara da se nađu i da svi zajedno imaju intimne odnose i da ju je posle toga zadavio "HDMI kablom". On je rekao policiji i gde mogu da pronađu leš. Košarkaš se vratio u hotel oko devet ujutru, dok je oko pola 11 njegova devojka Sakari uplakana napustila hotel, utvrđeno je na osnovu video-snimaka. 

"Policija je obezbedila nalog i pratila osumnjičene. Utvrđeno je da su iz hotela "mercedesom" otišli do jedne prodavnice gde su se sreli sa žrtvom.

Prema praćenju njihovih mobilnih telefona potvrđeno je da su zajedno bili u istom vozilu i da je telefon žrtve prestao da radi oko pola četiri ujutru, dok su telefoni dvoje osumnjičenih locirani u blizini manje od 15 minuta kasnije", pišu američki mediji.

BONUS VIDEO: "ŠAHOM PROTIV KORUPCIJE": Održano takmičenje Omladinske lige Beograda za 2023

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu