KAMPACO: ''Gledam svaku utakmicu Zvezde, posebno ću biti motivisan protiv Partizana''

Novosti online

02. 12. 2023. u 13:56

Argentinac Fakundo Kampaco nosio je dres Crvene zvezde prošle sezone, a očigledno da ne zaboravlja crveno-bele jer kako on kaže, ne propušta da pogleda svaki meč kluba sa Malog Kalemegdana.

КАМПАЦО: Гледам сваку утакмицу Звезде, посебно ћу бити мотивисан против Партизана

FOTO: EPA

- Gledam sve Zvezdine utakmice u Evroligi. Imaju sjajan tim. Nedavno su promenili trenera, pa se samim tim promenila i dinamika u klubu, ali imaju veoma talentovanu ekipu. Mogu da zaprete sa svih pozicija, od ‘keca’ do ‘petice’ svi mogu da razigravaju saigrače. Teodosić, Jago i Nejpir su neverovatan plejmejkerski trio i uživam da ih gledam - izjavio je Kampaco za portal "Basketball sphere".

Dodaje da je postojala želja u Crvenoj zvezdi da on ostane ali da je on na prvom mestu želeo da se vrati u Madrid.

 - Razgovori o mom ugovoru su se vodili između predsednika kluba, sportskog direktora i mog agenta. Naravno, moja prva opcija je bio povratak u Real Madrid, ali zahvalan sam Zvezdi što je iskazala želju da ostanem u klubu. Biću posebno motivisan protiv Partizana. Igrao sam večiti derbi protiv njih koji je poput srpskog El Klasika. Uživao sam u tim utakmicama i kada igramo pred našim navijačima, ali i u njihovoj hali kada su svi bili protiv nas. Znam da će biti vruća atmosfera, ali biće zabavno - zaključio je Kampaco.

BONUS VIDEO: POSLE 7 GODINA PENZIJE Ana Ivanović se vratila tenisu - Nadalova sestra poslala poziv

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!