KAD ĆE ZVEZDA BITI KOMPLETNA? Hanga najveća briga, spremna maska za Nejpira

V. P.

21. 11. 2023. u 12:45

TROJICA igrača sa liste povređenih nisu bila neophodna za utakmicu sa Mornarom, ali biće i te kako potrebna za evroligašku trku sa konkurentima za plasman u plej-of.

КАД ЋЕ ЗВЕЗДА БИТИ КОМПЛЕТНА? Ханга највећа брига, спремна маска за Нејпира

FOTO:KK Crvena zvezda

Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos u meču sa Baranima prvi put je na raspolaganju imao centra Marka Simonovića, dok su Šabaz Nejpir i Branko Lazić imali navijačku ulogu. Adam Hanga nije bio prisutan i čini se da je stanje njegovog kolena trenutno najveća briga grčkog stručnjaka.

- Dobio je dozvolu kluba da poseti ličnog doktora, kako bi dobio još jedno mišljenje o stanju kolena. U kontaktu smo, videćemo kakva je situacija i kada bi mogao da se vrati na teren. I dalje oseća bol u kolenu, zajednički ćemo doneti odluku o povratku u ekipu - kaže Sferopulos.

Nejpiru je slomljen nos u duelu sa bekom Fenerbahčea Tajlerom Dorsijem. Spremna je zaštitna maska, ali američki plejmejker još nije spreman da sa njom istrči na teren.

- Napravljena je specijalna maska za Šabaza, koji je počeo sa treninzima bez kontakta, ali i dalje ima otok oko nosa. Čekamo da splasne i tek tada ćemo tačno znati kada može da zaigra.

Ni za kapitena nema precizne vremenske odrednice kada će se završiti oporavak od naprsnuća rebra u meču sa FMP u 4. kolu ABA lige.

- Lazić takođe trenira bez kontakta, ali još ne znamo kada će biti spreman za povratak u tim. Ako sve bude kako treba, uskoro...

ZVEZDA DOBIJA STRUČNI SAVET

NOVITET u organizacionoj strukturi Crvene zvezde je Kolegijum, u čijem sastavu su predsednik kluba Nebojša Čović, predsednik i potpredsednik UO Željko Drčelić i Živorad Vasić, predsednik i dva potpredsednika Skupštine Ljubomir Milić, Zoran Milošević i Dragiša Vučinić.

Na prvoj sednici Kolegijuma, u skladu sa novim statutom, pokrenuta je inicijativa za formiranje Stručnog saveta KK Crvena zvezda.

Simonović je dobio 18 minuta u susretu sa Mornarom kako bi osetio takmičarski puls pred izuzetno bitnu evroligašku utakmicu sa milanskim Armanijem, u petak u "Areni" (20.30).

- Pre svega smo hteli da njega razigramo, jer je dugo odsustvovao. Radimo na tome da igramo sve bolje, posebno u odbrani. U napadu se vidi da imamo talenta, igrači sarađuju, igramo kao tim. Najbitnije je da popravimo odbranu, znam da možemo bolje u svakom segmentu igre - konstatuje Sferopulos.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)