"OVI MOGU DA NAS 'UBIJU'!" Pred Zvezda - Fenerbahče trener crveno-belih Janis Sferopulos ima jasnu poruku za ekipu

Novosti online

13. 11. 2023. u 21:46

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos izjavio je pred utakmicu sa ekipom Fenerbahčea da njegov tim mora da igra zajedno u napadu i da pronalazi najbolja rešenja.

ОВИ МОГУ ДА НАС УБИЈУ! Пред Звезда - Фенербахче тренер црвено-белих Јанис Сферопулос има јасну поруку за екипу

Foto: ABA liga

Košarkaši Crvene zvezde u utorak od 20.45 časova dočekuju ekipu Fenerbahčea u utakmici 8. kola Evrolige.


"Fenerbahče je tim koji je napravljen da ode na fajnal-for. Posle nekoliko utakmica zajedno moramo da igramo dobru odbranu i više u sistemu. Fener ima igrače koji mogu da vas "ubiju" ako ih ne branite dobro. Što se tiče napada, moramo da igramo zajedno i pronađemo najbolja rešenja. Moramo da čitamo situacije i uzmemo ono što nam se pruža. Lazić i Hanga su još uvek van stroja", istakao je Sferopulos.


Dodaje da svi u klubu znaju da na svakoj utakmici moraju da se bore.


"Moramo da damo maksimum da pobedimo. Ovako se spremamo i za sledeći meč, nije bitno šta se desilo na prethodnim utakmicama, fokusirani smo na sledeći nastup. Naprvićemo plan za sutra i da radimo na treningu, jasno definišemo prioritet i budemo spremni za njih", izjavio je Sferopulos.

"Jesmo malo istrošeni, psihički i fizički..."


Centar Crvene zvezde Džoel Bolomboj tvrdi da je ekipa spremna za susret sa turskim timom.
"Nismo mnogo trenirali, ali jesmo onoliko koliko smo mogli na terenu i van terena. Gledali smo video materijal kako bismo na najbolji način iskoristili vreme koje smo imali na terenu. Moramo da usporimo njihove bekove Dorsija i Vilbekina. Oni su ti koji pokreću njihov tim i moramo da ih usporimo. Ukoliko im budemo zaustavili bićemo u dobroj poziciji", istakao je Bolomboj.

Krilini igrač crveno-belih Dejan Davidovac dodaje da očekuje tešku utakmicu.

"Ima dosta dobrih individualaca, tako da pre svega treba da zaustavimo njih. Dobro trče, to su stvari na koje moramo da obratimo pažnju, pored mnogih drugih. Kako je nama, tako je i ostalima, tako da nemamo prostora za alibi. Sa druge strane, jesmo malo istrošeni psihički i fizički, pre svega zbog te utakmice u Barseloni gde smo imali šansu da dobijemo meč. Pobeda bi nam mnogo značila", zaključio je Davidovac.

Bonus video:  Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce, do najboljeg i najplaćenijeg košarkaša na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)