KAKO? Miško Ražnatović otkrio zbog čega je Mega šokirala Partizan

Novosti online

25. 10. 2023. u 10:53

Košarkaši Mege uspeli su da naprave najveće iznenađenje u ovoj sezoni ABA lige, pošto su na svom terenu uspeli da savladaju ekipu Partizana - 88:86.

КАКО? Мишко Ражнатовић открио због чега је Мега шокирала Партизан

FOTO: KK Partizan/Dragana Stjepanović/ABA liga

Ružičasti su trijumfovali u poslednjoj sekundi, kada je nakon prodora Nikole Topića Uroš Trifunović ubacio loptu u svoj koš.

Ovaj, može se reći istorijski trijumf, na svom "Iks" nalogu prokomentarisao je i prvi čovek Mege Miško Ražnatović. On je u svom izlaganju naveo i presudan faktor.

- Neočekivana pobeda Mege nad Partizanom je izazvala dosta interesa i pitanja o razlozima uspešnosti sistema u kome mlađi igrači pružaju takve partije! Najvažniji faktor je svakako igranje u tzv. B timu. Čak 11 od 13 igrača u ovogodišnjem sastavu Mege se kalilo u OKK Beogradu - napisao je Ražnatović.

Podsećanja radi, iz trenutnog sastava Mege jedino Nikola Janković i Omer Iljasoglu nisu nastupali za OKK. Janković je nekadašnji igrač Partizana, dok je Iljasoglu igrao u Efesu.

Mega će seriju pobeda pokušati da nastavi već u subotu, kada gostuje ekipi Budućnosti.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)