Partizan je poražen u prethodne dve utakmice Evrolige koje je igrao protiv Barselone i Olimpijakosa, a te poraze je analizirao poznati srpski trener Vlade Đurović.

Komentari (10)

Biljka

23.10.2023. 08:47

Po čemu je g. Djurović legendarni stručnjak? Naravno da svako ima pravo na komentar i kritiku ali legendarni stručnjak ne može da bude svako.

Čiča

23.10.2023. 09:41

А шта Ђуровић, декларисани звездаш има да каже о игри те екипе? Вероватно им предвиђа минимум топ 8. Не разумем чему ово објављивање коментара на игру Партизана човека који за то није компентентан? Као стручњак да, али као неко ко је наклоњен супротном табору, никако...

Vuk07

23.10.2023. 11:47

Gos.Đurović po tvom mišljenju da treba pojačanje Partizanu. Verovatno si mislio na NBA ligu da dodju njih petorica i da se Patizan prošeta Evroligom. Vlada je zaboravio da treba tu da se uloži mnogo € ili $ Ne kupuje se pojačanje sa slanjem SMS poruka Vlada se nudi Obradoviću da u početku bude njegov savetnik a onda polako da zameni Obradovića sa mesta trenera. Zašto Zvezda ili Partizan ne iskoriste veliki potencijal ovoga genijalca Đurovića on zna šta treba u svakom sportu Od košarke tenisa i da ne nabrajam sve teorija koju izlažeš, veoma zanimljiva ali u praksi se pokaže ne izvodljivo. Ali slušao sam Đuroviča više puta pa mi se čini. Da treba našoj državi ljudi ovakvog kova. Kad sam pogledao njegovu biografiju Shvatio sam nažalost mnogo priča što se pokazalo da mu je vreme prošlo.