"PARTIZAN NIJE TIM ZA VELIKA DELA": Legendarni stručnjak žestoko udario na četu Željka Obradovića

Novosti online

23. 10. 2023. u 08:31

Partizan je poražen u prethodne dve utakmice Evrolige koje je igrao protiv Barselone i Olimpijakosa, a te poraze je analizirao poznati srpski trener Vlade Đurović.

ПАРТИЗАН НИЈЕ ТИМ ЗА ВЕЛИКА ДЕЛА: Легендарни стручњак жестоко ударио на чету Жељка Обрадовића

Foto: EPA-EFE/Georgia Panagopoulou

Legendarni stručnjak je kritikovao pojedine poteze Kevina Pantera protiv Olimpijakosa, ali je istakao da je taj meč bio bolji od duela sa Barselonom. 

Vlade Đurović smatra da izabranici Željka Obradovića, u ovom sastavu, ne mogu da naprave značajniji rezultat, te da je potrebno pojačavanje tima. Analizirao je prekaljeni trener i igru pridošlice Frenka Kaminskog.

- Najbolja utakmica Kaminskog do sada, ali to nije dovoljno. On mora da bude bolji. Drugo, glup faul je napravio, ovu tehničku što je dobio. Izgubili su tesno, taj jedan poen je dosta odlučivao. Onda posle toga Panter uđe ranije u reket kada je Milutinov imao jedini promašaj sa penala i on posle pogodi. Eto, to su dva poena. Dva-tri faula bezveze, tamo odmah ispod koša nakon promašene lopte, a selekcija šuta u poslednja tri-četiri minuta je bila baš onako... - rekao je Đurović, pa nastavio.

- To je osnova svake ekipe, dobar plejmejker i visok jedan igrač koji ne mora da bude Tavareš, ali može da bude Fal, Milutinov... Neko ko će da postigne 10 do 15 poena, ali ko će da uhvati 10-12 skokova i da preti da će lupiti neku bananu. U Partizanu jedino preti Smailagić, ali on igra kratko jer igra borbeno i sviraju mu faulove. Nije neko ime i stalno mu sviraju faulove. Mora Partizan da bude jači ispod koša, mora da se popravi. E sad, ja da učim šta treba da radi Željko Obradović koji je doktorirao košarku... Nego stvarno mislim da sa ovim timom teško može da se prave velika dela i da moraju da se dovode pojačanja - završio je Vlade Đurović.

Partizan očekuje utakmica sa Megom u Admiralbet ABA ligi, a onda i dva večita derbija, prvo u Evroligi, pa u regionalnom šampionatu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (10)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!