GRKU JE SVE JASNO: Janis Sferopulos odradio prvi trening sa Zvezdom i odmah rekao šta mora da se desi da bi se ostvario uspeh

Novosti online

22. 10. 2023. u 20:42

Novi trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos izjavio je večeras da mu je velika čast što je preuzeo šampiona Srbije i dodao da je uveren da "crveno-beli" ove sezone mogu da ostvare velike stvari, ali samo ako zajedno budu menadžment, igrači i "neverovatni navijači".

ГРКУ ЈЕ СВЕ ЈАСНО: Јанис Сферопулос одрадио први тренинг са Звездом и одмах рекао шта мора да се деси да би се остварио успех

Foto: Twitter/@kkcrvenazvezda

Sferopulos je u subotu potpisao dvogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom. On je na klupi "crveno-belih" zamenio Duška Ivanovića.

Novi trener šampiona Srbije je tokom dana stigao u Beograd, a već je odradio prvi trening sa košarkašima Crvene zvezde. Sa Sferopulosom kao deo stručnog štaba i prvi pomoćnik stigao je Vasilis Geragotelis, koji je tu ulogu imao i prethodnih 10 godina u ekipama Olimpijakosa i Makabija.

"Vrlo sam počastvovan što sam postao trener Crvene zvezde, za mene je važno da budem deo porodice i ovom prilikom se zahvaljujem gospodinu Čoviću, predsedniku kluba i menadžmentu koji su me doveli ovde. Uzbuđen sam što ću da treniram ovaj tim. Možemo da uspemo, da ostvarimo velike stvari, ali samo zajedno, menadžment, igrači, navijači, koji su neverovatni. Uzbuđen sam i nestrpljiv da krenu utakmice, da izgradimo tim, ali na terenu, tim svakako već imamo i da donesemo uspeh klubu", rekao je Sferopulos.

On će na klupi Crvene zvezde debitovati na sutrašnjem meču četvrtog kola ABA lige protiv FMP-a u Železniku.

"Znamo kako da nastavimo usred sezone, uradićemo dosta stvari, idemo korak po korak, ali najvažnije da igrači shvate šta želim od njih, a da pritom ne trpi naša igra. Najvažnija stvar u ovom trenutku je da tim ostane zajedno, da se bori zajedno i da nastavi zajedno", zaključio je novi trener Crvene zvezde.

Podsetimo, Grk je na klupi Zvezde zamenio Duška Ivanovića koji je nakon lošeg starta u elitnom takmičenju (1-3) smenjen sa mesta šefa stručnog štaba.

Crvena zvezda u ponedeljak igra protiv FMP-a u ABA ligi, a u četvrtak je gost Partizana u Evroligi.

BONUS VIDEO: Srbi teško prihvataju da neko nešto bolje radi od njih, zbog ovoga su momci šampioni

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)