"TI SI KOKOŠKA, NE MOŽEŠ VIŠE": Grci otkrivaju kako je Ledej provocirao košarkaša Olimpijakosa

Novosti online

20. 10. 2023. u 10:40

Košarkaši Partizana poraženi su od Olimpijakosa posle produžetka rezultatom 98:94 (85:85) u meču četvrtog kola Evrolige.

ТИ СИ КОКОШКА, НЕ МОЖЕШ ВИШЕ: Грци откривају како је Ледеј провоцирао кошаркаша Олимпијакоса

Foto: EPA-EFE/Georgia Panagopoulou

Najefikasniji u Partizanu bio je Zek Ledej sa 18 poena, Panter je dao 17, Smailagić 16, Naneli 12, Danilo Anđušić 11, a Frenk Kaminski devet.

Kod Olimpijakosa je najefikasniji bio Janulis Larencakis sa 19 poena. Srpski reprezentativac Nikola Milutinov je uz 16 poena imao i sedam skokova i dve asistencije. Alek Peters je dao 15, Ajzeja Kenan i Volkap su dali po 11, a Kostas Papanikolau 10.

U „Dvorani mira i prijateljstva” bilo je vatreno u finišu meča. Prštalo je na parketu na sve strane, a kako navodi grčki portal „Sport 24”, pale su i čarke među igračima.

Grci navode da je krilni centar Partizana Zek Ledej u finišu produžetka pokušao da dekoncentriše beka Janulisa Larencakisa prilikom izvođenja slobodnih bacanja.

Amerikanac je pri rezultatu 94:93 navodno rekao Larencakisu „ti si kokoška, promaši jedno, ne možeš više”.

Grk je, međutim, ostao smirene ruke, realizovao dva penala (ukupno 9/9) i na kraju je domaćin slavio.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)