DOBRO POZNATO LICE NA TRENINGU ZVEZDE: Dejan Davidovac ponovo u crveno-belom (VIDEO)

Novosti online

21. 09. 2023. u 15:29

SRPSKI reprezentativac Dejan Davidovac priključio se pripremama Crvene zvezde i stavio se na raspolaganje treneru Dušku Ivanoviću.

ДОБРО ПОЗНАТО ЛИЦЕ НА ТРЕНИНГУ ЗВЕЗДЕ: Дејан Давидовац поново у црвено-белом (ВИДЕО)

AdmiralBet ABA League / Dragana Stjepanović

Krilni košarkaš dobio je nekoliko dana odmora nakon završenog Mundobasketa. Sada se pridružio saigračima pred put na Kipar gde će crveno-beli igrati pripremni turnir protiv Makabija i Žalgirisa.

- Ima dosta novih lica, tek sam se priključio. Neke igrače znam koji su bili ovde još dok sam ja bio, neka znam iz reprezentacije. Dosta mi dobro deluje sam početak i nadam se da će tako ostati do kraja - rekao je Davidovac.

Sumirao je utiske i sa Svetskog prvenstva na kome je Srbija osvojila srebrnu medalju.

- Za početak, odmorio sam. Bilo je super, veliko iskustvo, drago mi je što smo uradili to što smo uradili. Mislim da smo napravili veliki rezultat i da ćemo tek kada prođe vreme postati svesni toga. Sada se okrećem obavezama u klubu. Možda jeste teško priključiti se jer su momci odmakli sa pripremama, ali ja ću dati sve od sebe i znam da će mi i oni pomoći da se uklopim što pre.

Za kraj je izneo očekivanja za predstojeću sezonu.

- Očekujem da damo maksimum, spremni smo, mada sam ja tek došao. Mislim da treba da radimo na sebi, na našoj ekipi, na našoj hemiji i polako da se uvodimo u sezonu - zaključio je Davidovac.

Podsetimo, 28-godišnjak iz Zrenjanina vratio se u Zvezdu nakon godinu dana provedenih u moskovskom CSKA.

BONUS VIDEO: Sjajna atmosfera na dočeku košarkaša i Novaka Đokovića

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu