"ČAČAK - CENTAR SVETA!" Aleksa Avramović oduševio i na spektakularnom dočeku u rodnom gradu (VIDEO)

Novosti online

14. 09. 2023. u 15:22

NA gradskom trgu u Čačku organizovan je doček za sugrađane koji su osvojili srebro na Svetskom prvenstvu u košarci.

ЧАЧАК - ЦЕНТАР СВЕТА! Алекса Аврамовић одушевио и на спектакуларном дочеку у родном граду (ВИДЕО)

FOTO: FIBA.Basketball

Naravno, u centru pažnje bio je Aleksa Avramović, a tu su još bila dva člana stručnog štaba - Marko Marinović i Feđa Sretenović.

Veliki broj ljudi bio je prisutan u gradu na Moravi. Potom se obratio košarkaš Partizana.

- Dobar dan svima, ne znam odakle bih počeo, stvarno. Puno mi je srce i ova tri dana su nešto najlepše što mi se desilo u životu. Hvala Čačku, hvala svima vama što ste došli da nas dočekate. Stvarno smo u Manili, na Filipinima, i svih onih nedelja dali sto posto mogućnosti u nadi da ćemo vas ujediniti i da ćemo Srbiji doneti nešto veliko kao što su Olimpijske igre i eventualno medalja. Vratili smo se sa srebrom i to je ono za šta se živi i ono što svako dete koje počne da trenira košarku sanja, da jednog dana obraduje svoj narod. Bogu hvala, uspeo sam u tome, svi smo uspeli i hvala vam puno i ovo su stvari koje ću pamtiti ceo svoj život. Hvala svima, hvala ljudima koji su ovo organizovali, hvala Čačanima na toploj dobrodošlici, na velikom srcu i pokazali smo zašto je Čačak centar sveta i volim vas sve. Slava Bogu - rekao je Aleksa. 

 

Avramović je bio jedan od najboljih igrača reprezentacije na Svetskom prvenstvu i svojim odnosom prema nacionalnom dresu kupio je sve ljubitelje igre pod obručima.

BONUS VIDEO: DOČEK ZA PAMĆENjE: Zajedničko uživanje košarkaša Srbije i navijača

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)