SLOVENIJA PONOVO UBEDLJIVA: Dabl-dabl Luke Dončića za prolazak u narednu fazu

Novosti online

28. 08. 2023. u 15:40

Košarkaši Slovenije ubedljivo su pobedili Gruziju u drugom kolu grupe F rezultatom 88:67 i plasirali se u narednu fazu takmičenja.

СЛОВЕНИЈА ПОНОВО УБЕДЉИВА: Дабл-дабл Луке Дончића за пролазак у наредну фазу

FOTO: FIBA.Basketball

Tokom prve četvrtine viđen je egal na ovom meču, završena je 17:16 za Gruziju, već u drugoj četvrtini je Slovenija ''dodala gas'' i otišla na poluvreme sa vođstvom od 15 poena.

Tokom treće četvrtine su odbijeni svi naleti Gruzije, a u četvrtoj su Slovenci ponovo ubrzali, imali u jednom momentu seriju od 14:0, pa su stigli do ubedljivog trijumfa.

Najefikasniji u sastavu Slovenije bio je maestralni Luka Dončić sa 34 poena, 10 skokova i šest asistencija, a pratili su ga Klement Prepelić sa 15 i Zoran Dragić sa 12 poena.

Kod Gruzije, Aleksander Mamukelašvili je postigao 21, Kahaber Jinčaradže 12, Tornike Šengelija devet poena.

BONUS VIDEO: PEŠIĆ SE OBRATIO NOVINARIMA U MANILI: "Ja pričam, vi me ne čujete"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije