SMAILAGIĆ OTVORIO DUŠU: Otkrio šta mu je Svetislav Pešić rekao zbog neigranja na Mundobasketu 2023

Novosti online

25. 08. 2023. u 20:09

SRPSKI košarkaš Alen Smailagić je u sklopu akcije "100 godina košarke u Srbiji" na Trgu Republike u Beogradu, između ostalog, govorio o nedavnom otkazu u reprezentaciji Srbije pred Svetsko prvenstvo.

СМАИЛАГИЋ ОТВОРИО ДУШУ: Открио шта му је Светислав Пешић рекао због неиграња на Мундобаскету 2023

Photo: Partizan Mozzart Bet/Emilija Jovanović

Smailagić je krenuo razgovor na temu nove generacije čiji je on član, nadovezavši se na neželjeni otkaz selekciji Srbije zbog opravdanih zdravstvenih razloga.

- Istina je da je Srbija zemlja košarke i da mi kao mlađa generacija treba da nastavimo da nosimo taj teret. Ja sam imao taj peh. Virus me sprečio da igram. Izgubio sam kilažu, što je uticalo na moju igru. Biće mnogo bolje sledeće sezone. Pričao sam sa Pešićem, on mi je rekao 'Valjda će se naši putevi ukrstiti' i da će sve biti dobro,  rekao je Smailagić.

Igrač Partizana je podelio iskustvo ulaska u seniorsku reprezentaciju Srbije, što je za njega, naviknutog da oko sebe ima ili bude stranac, bilo čudno okruženje.

- Osetio sam težinu kako je biti sa tim igračima, da svu svi iz Srbije, da smo svi isti, rešeni da predstavimo Srbiju u najboljem svetlu, rekao je Smailagić.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)