"DA SE NE ZALEĆEMO" Dušan Ristić jasno o ciljevima Srbije na Mundobasketu 202

Novosti online

25. 08. 2023. u 16:20

SRPSKI košarkaš Dušan Ristić poziva na oprez pred početak Mundobasketa za "orlove".

ДА СЕ НЕ ЗАЛЕЋЕМО Душан Ристић јасно о циљевима Србије на Мундобаскету 202

KSS

Naša reprezentacija sutra od 14 časova igra protiv selekcije Kine koju predvodi Aleksandar Saša Đorđević. Ristić je pred novinarima danas istakao da je zadovoljan uslovima u Manili. 

- Svi smo radili vredno i stvarno smo odradili dobar posao. Uslovi su fenomenalni, odradili smo stvarno svaki trening perfektno, maksimalno. Mislim da ulazimo u utakmicu svi spremni, imamo pozitivno energiju, svi su fokusirani na svoje uloge i podređeni timskom uspehu, to je ono što smatram da je najvažnije, rekao je košarkaš Tenerifa. 

Jasan je cilj Srbije na Svetskom prvenstvu. 

- Medalja je svima cilj, ali mislim da ne treba previše da se zalećemo. Svi smo fokusirani na grupu, da utakmicu svaku odigramo što bolje, da nastavimo sa uigravanjem, jer ovaj tim ima još više prostora za napredak, nadam se da ćemo tempirati formu da bude najbolja kada je najbitnije. 

Govorio je i o Portoriku i Južnom Sudanu. 

- Ne razmišljamo previše o koš razlici, jednostavno ulazimo u svaku utakmicu sa maksimalnim pristupom i maksimalnim poštovanjem prema protivniku. Ovo je Svetsko prvenstvo, svako će dati svoj maksimum i svako će da odigra sjajno protiv nas, ne opterećujemo se previše rezultatom, već idemo od četvrtine do četvrtine, da ispoštujemo naše principe u napadu i odbrani, završio je Ristić.  

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)