PEŠIĆ U NEVERICI: Srbija ostaje bez još jednog igrača za Svetsko prvenstvo

Novosti online

14. 08. 2023. u 14:08

Velikih problema ovog leta je imao selektor Svetislav Pešić sa sastavom reprezentacije Srbije, ekipa se osipa iz dana u dan.

ПЕШИЋ У НЕВЕРИЦИ: Србија остаје без још једног играча за Светско првенство

FOTO: FIBA.Basketball

Prvo su iz različitih razloga sa spiska izostali Nikola Jokić, Nikola Kalinić, Vladimir Lučić i Vasilije Micić, a kasnije su zbog povreda otpali i Aleksej Pokuševski i Ognjen Jaramaz, dok je Nemanja Nedović otišao sa priprema jer smatra da ne može da doprinese ekipi u ovom trenutku.

Na turniru u Atini nismo mogli da gledamo zbog povreda ni Uroša Trifunovića, Dušana Beslaća i Alena Smailagića, a upravo centar Partizana neće igrati na Mundobasketu na Filipinima koji počinje 25. avgusta.

Njegov oporavak ne ide po planu - Smailagić još uvek nije počeo sa treninzima. Njega već danima muči jači virus, zbog koje je završio u bolnici na infuziji, a nije potrčao 10 dana i potpuno je iznuren.

Kako se turnir bliži početku, sve je manje vremena za treninge, a Smailagić još uvek nije krenuo sa radom i neizvesno je koliko mu dana treba da počne sa treninzima.

Kod ovako jakih viroza organizam se priličnoi iscrpljuje pa bi mu trebalo vremena da krene punim intenzitetom, a zatim i da uhvati formu, pa bi praktično na taj način propustio kompletne pripreme, što znači da ga verovatno nećemo gledati na Svetskom prvenstvu.

Tim Srbije tako kroje povrede, otkazi i bolesti i lako bi moglo da se desi da na kraju 12 putnika ne odredi sam selektor.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (9)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)