TOPIĆ ZVANIČNO U MEGI: Zvezda poslala talentovanog plejmejkera na pozajmicu

Novosti online

07. 08. 2023. u 12:33

TALENTOVANI srpski košarkaš Nikola Topić potpisao je ovog leta četvorogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom. Ipak, on neće biti u timu Duška Ivanovića naredne sezone, pošto će je provesti na pozajmici u Megi.

ТОПИЋ ЗВАНИЧНО У МЕГИ: Звезда послала талентованог плејмејкера на позајмицу

FOTO: FIBA.Basketball

Da se radi o velikom potencijalu pokazuje činjenica da je prošle sezone odigrao dve utakmice za crveno-bele u Evroligi, a u martu 2022. godine imao je zvaničan debi u prvom timu crveno-belih protiv Krke u ABA ligi.

U sezoni 2022/2023. bio je najkorisniji igrač kvalifikacionog turnira juniorske Evrolige u Beogradu, kao i član idealne petorke završnog turnira u Kaunasu.

Nakon toga je vodio juniorsku selekciju Srbije do zlata na Evropskom prvenstvu u Nišu. I na tom takmičenju je bio deo najbolje petorke.

Nema sumnje da će za mladi tim Marka Baraća biti veliko pojačanje i da će imati mnogo više prostora da igra, nego u prvom timu Zvezde, gde se na njegovoj poziciji nalaze Šabaz Nejpir, Miloš Teodosić i Jago dos Santos.

BONUS VIDEO: SVE PRŠTI OD DUELA: Trening košarkaške reprezentacije Srbije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)