DANILOVIĆ DOČEKAO ZLATNE "ORLIĆE": "Zaslužili ste ovo zlato, uživajte u njemu"

Novosti online

31. 07. 2023. u 15:05

ČLANOVI muške juniorske reprezentacije Srbije, koja je trijumfovala na Evropskom prvenstvu u Nišu i upisala se u anale naše košarke, posetili su danas "Kuću košarke", gde ih je ugostio predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović.

ДАНИЛОВИЋ ДОЧЕКАО ЗЛАТНЕ ОРЛИЋЕ: Заслужили сте ово злато, уживајте у њему

FOTO: KSS

U prijatnoj šampionskoj atmosferi, uz prisustvo generalnog sekretara Zlatka Bolića, potpredsednika za mušku košarku Milenka Tepića, potpredsednika za takmičenja Dušana Projovića i stručnog saradnika za praćenje rada i razvoj igrača Aleksandra Bućana, Danilović je momcima i stručnom štabu čestitao na istorijskom uspehu.

– Presrećan sam zbog vašeg uspeha, ova će vam sigurno ostati jedna od najdražih medalja za ceo život. Apsolutno ste zaslužili ovo zlato i treba da uživate u njemu. Zahvaljujem se još jednom gradu Nišu, predivnoj publici koja je dodatno dala snagu i motivaciju ovim mladim momcima kojima je to bilo potrebno, jer ne treba da zaboravimo da su oni još deca i da nije bilo nimalo jednostavno igrati pred domaćom publikom, pogotovo pred punom dvoranom. Hvala svim ljudima koji su učestvovali u organizaciji u dvoranama u Nišu, mojim saradnicima iz Saveza na čelu sa Dejanom Damnjanovićem, Milenku Tepiću, Aci Bućanu, muškom sektoru... – istakao je Danilović.

Ispred evropskih šampiona, na gostoprimstvu se zahvalio trener Nenad Stefanović.

– Hvala na svemu, imali smo odlične uslove, sjajnu saradnju, sa Tepićem i Bućanom najviše... Imali smo sve što nam je bilo potrebno i nismo imali nijedan izgovor da ne napravimo dobar rezultat. I momci su bili zadovoljni, a sve ostalo ste videli na terenu... – naveo je Stefanović.

Podsetimo, "orlići" su u finalu pobedili Španiju. Nikola Topić je proglašen za najboljeg igrača šampionata, dok se sa njim u idealnoj petorci našao i Bogoljub Marković.

BONUS VIDEO: A POSLE ZLATA - HIMNA, I TO KAKO! Ovako je grmelo "Bože pravde" posle evrotitule srpskih juniora

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!