VEST da Nikola Jokić neće igrati za Srbiju na predstojećem Svetskom prvenstvo šokirala je sve ljubitelje košarke u našoj zemlji, ali tu nije kraj lošim informacijama.

Komentari (12)

Mirko

23.07.2023. 16:34

Ovo je sve zbog Danilovića jer to nemoguća osoba. Misli da je bog, tvdri sam za sebe da je bio najbolji igrač. Nema nikakav autoritet niko ga ne poštuje. Sklanjajte ga dok nije postalo prekasno.

Vatro Marx

23.07.2023. 16:42

Srbija je izvor kosarke koji nikada nece presuditi Srpskih kosarkasa ima svugdje na svijeu, svi koji volé kosarku postuju Srbiju i njene kosarkase .Sta uopce skripi kod gospodin Pesica da nemoze sastaviti tim koji bi branijo boje, naciju i tlo Srbija.

Branko

23.07.2023. 16:44

To sto rade pesicu rade zbog kss i danilovica .zalizani i ostali ma mozete da hvalite tog jokica koliko hocete ali ako mu je konj preci od srbije .sta njega zabole 200 mil.dolara moze da kupi drzavu koju hoce .. KSS DA osnuje srbsku Ligu sa 14 klubova po regionima i do rim halama da nadje sponzora tpet god i sa gradovima da obezbedi uslove klubovima da posalje trenere tamo gde nema i da se restart srbska kosarka .da se nadju deset mladih igraca i da se sa njima trenira vojnicki deficitarni su PLEJ tu naci tri cetiri i dati im dobre strucnjakeako treba poslati ih u sad na skolovanje mora ispocetka.

red star

23.07.2023. 17:04

Ništa strašno.Jokiću hvala na zalaganju,pomogao je on Srbiji,tp što selektor nije znao da ga iskoristi je druga stvar. Ajmo ubacite mladje igrače,nije strašno ako ne osvojimo medalju.Stvarajte novu ekipu.

zoran

23.07.2023. 18:45

Istini za volju svi ti pobrojani od Jokića nisu valjali ništa. Pešiću pokupi dobre igrače iz Mege, FMP, Zvezde, Borca, Partizana, te dobre momke koji žele da igraju i da ginu za Srbiju. Ove sa spiska zaboravi!

Pedja

24.07.2023. 01:10

Najveci problem je Pesic. Zbog njega mnogi otkazuju i mnogi ce. Covek nije vise za trenera, prestar je da vodi ekipu, nema vise refleksa, vreme ga je pregazilo. Treba smeniti selektora sto pre. On proslo prvenstvo sa onom ekipom nije uspeo nesto da uradi, onda nema sta da se nada na ovom.

doktor

24.07.2023. 08:31

Jedna stvar je sport , a druga profesija i novac ! Kod nas se to sastavlja , sto je pogresno ! Za reprezentaciju igraju najbolji sportisti , a ne profesionalci ! U tome je nas problem . Mi imamo puno razmazenih i svojeglavih profesionalaca , koji nisu podobni za reprezentaciju !? To je u svakom sportu i u svakoj zemlji isto ! Selektor treba da napravi tim od najboljih sportista u nasoj zemlji , a ne od najskupljih ! Ti skupi igraci igraju za svoje timove sa nekim drugim trenerima i njih je tesko uklopiti u tim reprezentacije. To ne treba nikog da cudi , jer to je naprosto tako !