ZVEZDIN DUO VIRTUOZA: Teodosić u tandemu sa majstorom

Novosti online

13. 07. 2023. u 23:00

PROŠLOG leta je Šabaza Nejpira, igrača zavidne NBA reputacije, povreda omela da postane pojačanje Crvene zvezde. Ovog leta, 32-godišnji američki plejmejker mogao bi da stigne na Mali Kalemegdan preko Milana i podeli sa Milošem Teodosićem odgovornost u kreaciji igre tima trenera Duška Ivanovića.

ЗВЕЗДИН ДУО ВИРТУОЗА: Теодосић у тандему са мајстором

Evroliga

Informacija je doputovala iz Italije preko novinara lista „Korijere di Bolonja“, koji je pratio kako teku pregovori Nejpira i Armanija o produženju saradnje. Tvrdi da dve strane nisu pronašle zajednički jezik i da je 24. pik Šarlota na draftu 2014. u poodmakloj fazi pregovora sa crveno-belima.

Timu Milana pridružio se u januaru ove godine, kada je treneru Etoreu Mesini visio mač nad glavom zbog očajnih rezultata. Momentalno je uspeo da razmrda letargičnu ekipu kao možda ključni faktor zbog kojeg se Armanijeva košarkaška imperija iz izgubljene situacije umešala u borbu za plasman u top 8 Evrolige.

Odigrao je 12 utakmica elitnog takmičenja u dresu Milaneza, za nešto manje od 25 minuta na terenu ostvario prosečan učinak od 15 poena, 3,9 asistencija, 1,8 skokova i 1,1 ukradene lopte. Bio je i jedan od najzaslužnijih za povratak Armanija na tron italijanske lige, na 26 mečeva beležio je 13,8 poena, 4,2 asistencije 2,8 skokova za 25,5 minuta igre.

Radi se o igraču neupitnih košarkaških kvaliteta, o čemu svedoči i NBA sezona 2019/2020. u dresu Vašingtona (11,6 poena, 3,8 asistencija), koji bi mogao poprilično da obogati Zvezdin napad. Profil igrača kakav je svakako potreban sastavu crveno-belih koji je trenutno u fazi formiranja.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAŠTO ROKFELEROVI FINANSIRAJU SAVU MANOJLOVIĆA: Fondacija koja promoviše interese Amerike plaća Kreni-promeni (VIDEO)