KOŠARKAŠKI BUM! Miloš Teodosić novi plejmejker Crvene zvezde

Novosti online

10. 07. 2023. u 23:26

MILOŠ Teodosić, dugo godina kapiten reprezentacije Srbije i bivši MVP Evrolige, novi je plejmejker Crvene zvezde, javlja italijanski novinar Alesandro Luiđi Magi, koji izveštava za "Sportando".

КОШАРКАШКИ БУМ! Милош Теодосић нови плејмејкер Црвене звезде

Foto: FIBA, RTS printskrin, N. Paraušić

- Miloš Teodosić je postigao dogovor sa Crvenom zvezdom o povratku u Srbiju. Nakon ulaska u istoriju sa Virtusom iz Bolonje i zabavljanja italijanskih navijača, evropski košarkaški bog se vraća kući. Zato je, za nas Italijane, ovo tužan dan - napisao je pomenuti novinar.

Podsetimo, Teodosiću je istakao ugovor sa Virtusom iz Bolonje za koju je igrao prethodne četiri godine, tako da crveno-beli dres oblači kao slobodni igrač.

Kao što su "Novosti" nedavno pisale, nije nikada bila tajna da će, kada i ako dođe pravi trenutak, Miloš Teodosić obući dres Crvene zvezde. Praktično svakog leta od kada se sjajni srpski plejmejker, 2019. godine, vratio iz NBA lige, govorilo se da je to gotovo, da će od naredne sezone biti član srpskog velikana i da će pomoći klubu sa Malog Kalemegdana da napadne najveće ciljeve. Navijači su čekali i dočekali, a sada je potpis samo formalnost.

U sezoni koja je nedavno okončana, Teodosić je pružao odlične partije u Evroligi, a prosečno je ostvarivao 11,7 poena, 4,9 asistencija i 2,3 skoka po utakmici.

U karijeri je nastupao za FMP, Olimpijakos, CSKA i Los Anđeles kliperse, a dugo godina je bio kapiten reprezentacije Srbije, sa kojom je osvojio srebra na evropskom i svetskom prvenstvu, kao i na Olimpijskim igrama.

Od nedavnog završetka sezone 2022/2023, u kojoj je osvojila oba domaća trofeja, prvenstvo i Kup Srbije, a u finalu ABA lige izgubila od Partizana, Crvena zvezda je u svoje redove vratila Dejana Davidovca, angažovala dosadašnjeg centra Čikago Bulsa, crnogorskog internacionalca Marka Simonovića i, konačno, dovela "Tea" kao novog organizatora igre.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić i govor saigračima iz reprezentacije Srbije koji će se pamtiti

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom