EFES NAŠAO ZAMENU ZA MICIĆA: On će činiti bekovski tandem sa Larkinom

Novosti online

04. 07. 2023. u 22:53

ANADOLU Efes je očigledno bio spreman za odlazak Vasilija Micića i veoma brzo pronašao alternativu na poziciji plejmejkera.

ЕФЕС НАШАО ЗАМЕНУ ЗА МИЦИЋА: Он ће чинити бековски тандем са Ларкином

FOTO: EPA

Izbor je pao na 28-godišnjeg Amerikanca Darijusa Tompsona, koji je imao sjajnu debitantsku sezonu u Evroligi u dresu španske Baskonije. Nekadašnji igrač italijanskog Brindizija i ruske Lokomotive na 34 meča elitnog takmičenja beležio je 12,6 poena, 6,7 asistencija, 3,2 skoka i 1,7 ukradenih lopti za prosečno 27 minuta na terenu. Iako su plejmejkerske sposobnosti primarni deo njegove igre, pokazao se i kao veoma dobar košgeter i odličan defanzivac.

Novi trener Efesa Erdem Džan izgubio je jednog od najboljih bekova Evrope odlaskom Micića u NBA, ali je dobio igrača koji može da bude veoma kompatibilan sa Šejnom Larkinom, drugom polovinom sada rasparenog tandema koji je prethodnih sezona harao Evroligom.  

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)