OGLASIO SE NEMANJA NEDOVIĆ: Dali smo primer igračima protivničkog kluba

Novosti online

23. 06. 2023. u 14:06

KOŠARKAŠI Partizana osvojili su titulu šampiona ABA lige. Do trofeja su došli pobedivši Crvenu zvezdu u majstorici u Beogradskoj areni.

ОГЛАСИО СЕ НЕМАЊА НЕДОВИЋ: Дали смо пример играчима противничког клуба

ABA liga/Emilija Jovanović

Nakon finala Nemanja Nedović nepomično je ležao na terenu, sve dok mu nije prišao kapiten Crvene zvezde Branko Lazić.

Prvotimac Zvezde se oglasio putem Instagrama gde je poslao jaku poruku navijačima i pokušao da sumira čitavu sezonu u par redova.

- Hvala za podršku tokom ove jako naporne i uzbudljive sezone sa dosta uspona i padova. Dva osvojena trofeja, ali ostaje žal zbog pete utakmice finala. Utisak je da smo taj trofej izgubili sa porazom u Zagrebu, ali šta je tu je. Na kraju dana treba biti realan i čestitati Partizanu, jer su bili bolji u utakmicama u Areni. Tužan sam, jer sam svestan da ova ekipa neće ostati na okupu, a možda je bila grupa momaka sa kojima sam najviše uživao i sarađivao. Dali smo primer pojedinim igračima protivničkog kluba kako treba da se ponašamo u ovakvim situacijama - bez dobacivanja, bez provokacija, uvek pozdravili protivnika pre i nakon utakmice.

Onda se okrenuo ka žalu za peharom ABA lige.

- Uvek ću se rado prisećati ove sezone. Hvala za svu ljubav koju ste mi pružili od mog povratka u našu Zvezdu i vidimo se. Meni trofej stvarno ne treba - napisao je Nedović.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)