GRCI U PANICI, NIŽU SE LOŠE VESTI: I Janis Adetokumbo propušta Svetsko prvenstvo?

Novosti online

23. 06. 2023. u 12:30

NIŽU se loše vesti za selektora grčke reprezentacije Dimitrisa Itudisa.

ГРЦИ У ПАНИЦИ, НИЖУ СЕ ЛОШЕ ВЕСТИ: И Јанис Адетокумбо пропушта Светско првенство?

Foto AP

Nakon Kostasa Slukasa i njegovog imenjaka Adetokumba, izgleda da selektor grčke reprezentacije neće moći da računa ni na ubedljivo najboljeg igrača svog tima, saznaje Sportal.

Naime, Janis Adetokumbo, zvezda nacionalnog tima i Milvoki Baksa, možda će morati da odmori povređeno koleno i bude van nacionalnog tima, što Dimitris Itudis i njegovo osoblje ne bi želeli da se desi ni pod kojim okolnostima.

Krilni košarkaš je dosta opteretio nogu brojnim partijama koje je dao Baksima, što igra važnu ulogu u trenutnoj fazi, jer grčka zvezda želi da bude sigurna u svoje stanje, pre nego što pojača plavo-bele.

Status Adetokumba se dodaje očiglednom odsustvu Kostasa Slukasa, koji želi da se odmori i zatražio je da ovo leto ne bude u nacionalnim timu, dok je u isto vreme Janisov brat, Kostas, takođe sumnjiv jer će morati da se operiše u narednih nekoliko dana kako bi oporavio koleno.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)